Szerintetek mi ebben az átverés?
találtam egy hirdetést ahol egy Dunakeszin lévő 110 m2-es jó állapotú házat kínálnak 3 millióért.
Megnéztem már 100szor hogy jól olvasom-e de igen.
Mi lehet a bibi?Ilyen olcsó Dunakeszi?
Vissza a találati listához Vissza a kereséshez
Város: Dunakeszi Eladó
Szobaszám: 3
Alapterület: 110 m2
Telek területe: 500 m2
Állapot: Jó
Irányár: 3 000 000Ft
Képek:
Jelleg:
Családi ház, villa
Közművek:
víz, villany, gáz, csatorna,
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán, Gázkazán, Padlófűtés,
Egyéb:
garázs, pince, padlás,
Ez irreálisan olcsó. Vagy elírták, vagy van mögötte valami átverés, pl. hitel van rajta stb.
Azért egy hívást szerintem megér.
Nincs tel.szám
Akkor már hvtam volna ha lenne:-)
email-be lehet érdeklődni,ez már megtörtént
nem tudom,Dunakeszin milyen árakban vannak a házak,de szerintem nyomdai hiba az egész.
Mint például az én házamat meghirdettem először úgy,hogy cserélmém 3 millióig tanyára + ráfizetést kérek.Erre felhívtak 30 milliót érő tanyával.Az is nyomdai hiba volt.
A házam hirdetése közben én is nézelődtem.Durván a hitel után 2,5 millióm marad,így saccoltam(2 millióm maradt)Na,ebben a kategóriában néztem tanyákat.Voltak 3-4 millióért nagyon rosszak.És messze mindentől.
De sokat megnéztem...
Aztán azt hittem,biztos valami nem stimmel a tanyával,amit meg vettem: 2 millióért volt hirdetve.Főút mellett,buszmegálló közel,fürdőszobás,3 szobás stb.El se hitte,és mégis igaz volt!Semmi teher,semmi stikli nem volt.Sőt még az árból is engedtek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!