Led-es izzó? Van valakinek tapasztalata? Jobb az energiatakarékosnál?
Sokkal olcsóbb, ez már pozitívum.
nálunk mindenhol ledes izzók vannak és durván alacsony a villanyszámla.
Mivel irányított fényt ad, ezért egy helyiségben egyszerre érdemes több különböző irányba állított kisebb izzót tenni. Nálunk a szobában 3 van, de 4 vagy 5 lenne ideális, csak a lámpának csak 3 foglalata van.
A fényétől eleinte begolyóztam és nagyon utáltam, de idővel megszoktam, már fel se tűnik, csak ha jön valaki, aki még nem járt nálunk és megállapítja, hogy milyen furcsa a fény :)
Egyébként különböző melegségű izzók vannak, a meleg fényűek egészen olyanok, mint a hagyományos lámpák. Nálunk mondjuk pont hideg fényűek vannak, mert ezt tudtuk olcsón beszerezni, de ez is kibírható :)
Sokkal jobb csak a többség lusta volt arra hogy utánanézzen, és itt kezdődött a gond. Megvettétek az olcsót aztán csodálkozott, hogy annyit kapott amennyit fizetett.
Led vásárlása esetén megnézed mire kell, aztán kiválasztod a megfelelő megvilágitási szöget, színhőmérsékletet, fényáramot. Azoknak az ára amik már "tudnak" valamit 7-8e kezdődnek és halkan megjegyzem az ismert nagy gyártok termékei elég gyengén szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!