Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet igényelni támogatást...

Hol lehet igényelni támogatást új építésű háznál, napkollektorra, korszerű fűtésre?

Figyelt kérdés
Építkezünk és napkollektort szeretnénk, hallottunk arról, hogy magánemberek is kaphatnak támogatást ilyenekre, de hol olvashatok róla, hogy a 2011.évben hol és meddig lehet ezt igényelni?
2011. márc. 8. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A google-be találkoztam 2011-es fűtésre és alter.energiákra vonatkozóan támogatási leírásokkal, de már nem tudom hogy hol?! :(

Szerintem a google-be, ha beírod, hogy napkollektor támogatás 2011, akkor eredményre jutsz, de igyekszem utána érdeklődni...

Amúgy van gépészetek?

2011. márc. 8. 14:39
 2/2 anonim válasza:
Sajnos idén még nincs ilyen kiírás magánszemélyeknek, de talán hamarosan megjelenik valami. Az Energia Központ Nonprofit Kft. oldalát kell figyelni, tavaly is ők írták ki, és foglalkoztak ezekkel.
2011. márc. 9. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!