Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a gázórán...

Miért van az, hogy a gázórán kevesebbet mutat az óra, mint amit kiszámláztak a csekken?

Figyelt kérdés
Minden hónapba sms-ben szoktam bemondani a gázóra állást. De most azt írta vissza hogy ez amit bediktáltam kevesebb az előző hónapi álláshoz képest. És a csekken is kb 200 köbméterrel többet írtak. Lehet azért mert amikor kijöttek többször is leolvasni nem voltunk itthon? Lehet hogy ők maguktól beírtak valamit?
2011. márc. 7. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Ne fizesd ki a csekket, menj be reklamálni, jöjjenek ki és nézzék meg az órát. Lehet, hogy valaki másnak az óra-állását írták be, amikor kint voltak leolvasni.
2011. márc. 7. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Be kell menni a szolgaltatohoz es kihivni oket egyeztetni.En is jartam mar igy hogy nagyon sokkal kellett volna tobbet fizetnem.De kijonnek leolvassak az orat es uj szamlat kuldenek.
2011. márc. 7. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak aztán nehogy fölszámlázzanak még kiszállási díjat meg kezelési költséget, meg mit tudom én mit nem.

Én már jártam így. e-on.

2011. márc. 7. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok. Nekem nem szamoltak fel kiszallasi dijat mivel nem az en hibam volt.
2011. márc. 7. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy jöjjenek ki és olvassák le. Ha nem akarnak, kiabálni kell velük, meg állandóan zaklatni őket. Az mindig használ.
2011. márc. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!