Mennyibe kerül a kút vizének bevizsgálása az ÁNTSZ-nél?
ha csak fogyaszthatóságot akartok nézetni(nitrit, nitrát, arzén, nehézfémek , ásványok)stb akkor nem!
A minimális vizsgálatért nem kell fizetni!
Egyépként a honlapjukon fent van!
ANTSZ orsdzágos tisztifőorvosi Hivatal
Egészségügy-Környezetvédelem-vizvizsgálat.
-akkerditált laboratórium
-ásványvíz vizsgálat
-felszini vizviszgálat
-ivóviz vizsgálat
-szennyviz vizsgálat
-szikviz vizsgálat
Országos Környezetegészségügyi Intézet,továbbá minőségellenörzési vizsgálat -vizhigiénés és vizbiztonsági hatóság!
Közegészségügy
Környezetegészségügy
ÉS EZ MIND AZ ANTSZ HONLAPJÁN VAN!
OLVASSÁTOK EL!
De a Környezetvédelmi hatóság honlapján is fent van!
Területileg illetékes ANTSZ szakhatósághoz tessék befáradni a levett vízmintával együtt ott elvégzik a minőségi vizsgálatot!
És mégegyszer hangsúlyozom az alapvizsgálat ingyenes, DE abból már meg lehet állapítani a viz tisztaságát!
Tehát emberi fogyasztásra alkalmas-e vagy sem!
Alapviszgálat:nitrit, nitrát, arzén,de ez is fent van a honlapon!
Én minden évben viszek mintát kuti vizből, sosem kellett még fizetnem!
Kedves előző!
Ne haragudj, hogy ennyire hülyék, meg vaksik vagyunk (én legalábbis) belinkelnéd akkor, hogy hol találjuk a díjszabást, meg hogy mi a minimális, meg a többi vizsgálat, mert én tegnap is, meg most is végignyomkodtam a linkeket az ÁNTSZ honlapjáról kiindulva, de különböző útmutatókon, meg közleményeken kívül mást nem találtam.
Második voltam.
Én nem mondtam, és nem is fogalmaztam úgy , hogy bárki itt hülye lenne, vagy vaksi!
Te állítasz igy be!
Nincs díjszabás. mert ingyen van!!!!!
Lassan heti kapcsolatban vagyok az ANTSZ-el!
Egyszer vittem vizmintát hozzájuk,hogy alkalmas-e a viz fogyasztásra!
Bevizsgálták,adtak egy papirt , hogy mit néztek meg a vizben, mi alapján fogyasztható, mondták, hogy kijönnek ellenörzni, mert ugye Én akaármelyik kutból vihetem a vizet, Ők azt nem tudják ellenörizni,csak ha kijönnek.
Minden stimmelt, rendben volt a kút,azt hiszem a nitrit érték volt egy kicsit magas, ezért kell minden évben vinni vizsgálatra a vizet!
Egy forintot nem fizettem érte!
A honlapon ott van, hogy mit néznek a vizben!
ANTSZ.hu ennél érthetőbben nem tudom leirni!
Az elöző válaszomban leirtam , hogy hol találtam,nehogy már Én legyek a hülye , mert tudom, hogy ott van a honlapjukon!
Egyébként meg ha ennyire erősködsz, menj be az antsz-hez személyesen,Ök elmondják mi van!
Én is ezt tettem!
Amúgy emlékszel arra az esetre mikor meghalt egy csecsemő, mert valami nem volt rendbe a kúttal???
A riportban elmondták a víz bevizsgálása magánszemélyeknek ingyenes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!