Megszállták a szobámat a katicabogarak. Mit tegyek? :S
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 19:52
11/18 anonim válasza:
20:33
ezen besírtam
--rakd ki a levéltetveket a szobádból---
13/18 anonim válasza:
A harlekinkaticások írják jól, egyébként ott telelnek, azért találod őket meg ilyenkor. Illetve a papucsharcos is jól írja, ha nem akarsz más módszert.
14/18 A kérdező kommentje:
és ha jön a jó idő van esély rá h elhúzzanak?:S
köszönöm az eddigi válaszokat.:)
2011. febr. 26. 23:16
15/18 anonim válasza:
Esély az van, de én biztos nem osztanám meg a lakásomat hetekig egy rakás bogárral.
17/18 anonim válasza:
Nálunk csak télen volt, tavaly is. Most biztos keresik a meleg helyeket, azért jönnek be. Szerintem nálunk, tavaly voltak először. Nem is értettem, úgyhogy jó, hogy ide benéztem! :)
18/18 anonim válasza:
Ha jó idő van, akkor is irtsad őket. Bár megeszik a levéltetveket, a pajzstetveket is, amiért végül is be lett hozva Európába, de sajnos megeszik a hétpettyes katica (Coccinella septempunctata) és a még inkább veszélyeztetett kétpettyes katicabogár (Adalia bipunctata) lárváit is.
IRTSD őket kézzel lábbal, de előtte számold meg a pettyeit !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!