Hogy van ez? Hogy lehet a gáz árát érthetően ki számolni?
Figyelt kérdés
mert én csak éves gáz kalkulátort találtam hónaposat nem.én arra vagyok kíváncsi ,hogy 100 köbméter gáz áfával mindennel együtt mennyibe kerül?2011. febr. 24. 22:34
1/7 anonim válasza:
Ugy össze zavarják az embert hogy ne tudd meg rendesen kikalkulálni,nekik van egy rendszerük és az alapján.
2/7 anonim válasza:
Mi 114m3-t fizetünk minden hónapban. Ez ~15800Ft-os számlát jelent. e-on.
3/7 anonim válasza:
Sehogy. A számlán nincs köbméter ár,hanem fűtőérték szerinti. Ami állandóan változó. Annyit számláznak,amennyit akarnak.
5/7 A kérdező kommentje:
07.33 és mennyi az éves fogyasztásotok?
2011. febr. 25. 15:49
6/7 anonim válasza:
Csak nagyjából. A végösszegből levonod az alapdíjat,és elosztod a számlán(valahol apróval)feltüntetett m3-rel. Ha nem kapsz támogatást/még ápr.15-ig/,akkor kb 130 ft/m3.
7/7 anonim válasza:
114 x 12 = 1368 m3.
Ez nagyjából stimmelni is szokott az éves leolvasáskor. Pár, vagy pár tíz m3 plusz-minusz eltérés szokott csak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!