Erkélyüveg helyére Ti mit tennétek?
Loggiám van, nagyon be van repedezve a régi zöld üvegem. Cserélni fogom, de szeretnék üveg helyett v.mi mást!
Köszi a válaszokat!
Polikarbonátot semmi esetre sem, ajánlok.
Az első válaszolónak igaza van, megbüntetnek, ha mást raksz mint a többi emeleten.
A mi környékünkön nem büntetnek meg ezért. Több helyen be is van üvegezve a loggia, nem foglalkoznak vele.
A polikarbonátot miért nem ajánlod?
mert az egy hajlékony műanyag lap. belerúgsz kiesik, eltörik semmit sem tart. Nekitámaszkodik a vendég kisgyerek, vagy nekidől a kutya és máris lezuhant.
veszélyes.
Én ajánlottam a poli...t.Szegeden lakom,van egy cég,amelyik ezzel foglalkozik.
Ha normálisat akarsz venni,nem olcsó !/a drótüveg sem,6ezer körül/m2/ Van UV.-álló is.
Nálunk 18-as szögvasban van egy 90x160-as,16 mm vastag--"csak" annyira erős,hogy ha vizszintesen ráállnék(78kg),kibírna.
Még azt elfelejtettem,hogy a légkamrákat légnentesen le lehet/kell zárni-van hozzá zárósor is. Lehet kapni,amelyik "hővédős" bevonatú.
Kisflexszel.dekopírral,de akár tapéta/linóleumvágóval vágható.
Nálunk ezek forgalmazzák : [link]
Most fedtem a teraszomat pontosan ilyen polikarbonát lappal. Hát lehet hogy kibírna, de lehet hogy nem.
Egy korlátnál szerintem a lehet, hogy nem kitétel nem hangzik jól, főleg úgy hogy egy loggián ez kb 5e forintos eltérés a teljesen biztonságos fehér drótüveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!