Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Erkélyüveg helyére Ti mit...

Erkélyüveg helyére Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Loggiám van, nagyon be van repedezve a régi zöld üvegem. Cserélni fogom, de szeretnék üveg helyett v.mi mást!

Köszi a válaszokat!

2011. febr. 18. 14:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hacsak nem családi házban laksz,kénytelen vagy ugyanolyan (még a színének is ugyanolyannak kell lennie)-gondolom,drótüveget tenni,mint ami most tönkrement.A ház egységes homlokzati megjelenése miatt,különben jól megbüntetnek és akkor is ki kell cserélned olyanra,ami az előírás. Ha családi házban laksz,akkor azt teszel oda,amit csak akarsz.Valamilyen fából,vagy fémből készült kerítéselem is lehet,ha akarod, téglával is felfalazhatod(ilyenkor kell hagyni lyukat,hogy ha esik az eső,ki tudjon folyni)
2011. febr. 18. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:

[link]

Rengeteg féle van.

2011. febr. 19. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Polikarbonátot semmi esetre sem, ajánlok.

Az első válaszolónak igaza van, megbüntetnek, ha mást raksz mint a többi emeleten.

2011. febr. 22. 10:28
 4/14 A kérdező kommentje:

A mi környékünkön nem büntetnek meg ezért. Több helyen be is van üvegezve a loggia, nem foglalkoznak vele.

A polikarbonátot miért nem ajánlod?

2011. febr. 22. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

mert az egy hajlékony műanyag lap. belerúgsz kiesik, eltörik semmit sem tart. Nekitámaszkodik a vendég kisgyerek, vagy nekidől a kutya és máris lezuhant.

veszélyes.

2011. febr. 22. 12:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Vaskeretbe tenném, abba, amiben most az üveg is van. Csak nem tudom, h. mennyire könnyen munkálható meg(vágható, rögzíthető. Nem mondtam, de a földszinten lakom.
2011. febr. 22. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a poli...t.Szegeden lakom,van egy cég,amelyik ezzel foglalkozik.

Ha normálisat akarsz venni,nem olcsó !/a drótüveg sem,6ezer körül/m2/ Van UV.-álló is.

Nálunk 18-as szögvasban van egy 90x160-as,16 mm vastag--"csak" annyira erős,hogy ha vizszintesen ráállnék(78kg),kibírna.

2011. febr. 22. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Még azt elfelejtettem,hogy a légkamrákat légnentesen le lehet/kell zárni-van hozzá zárósor is. Lehet kapni,amelyik "hővédős" bevonatú.

Kisflexszel.dekopírral,de akár tapéta/linóleumvágóval vágható.

Nálunk ezek forgalmazzák : [link]

2011. febr. 22. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Most fedtem a teraszomat pontosan ilyen polikarbonát lappal. Hát lehet hogy kibírna, de lehet hogy nem.

Egy korlátnál szerintem a lehet, hogy nem kitétel nem hangzik jól, főleg úgy hogy egy loggián ez kb 5e forintos eltérés a teljesen biztonságos fehér drótüveg

2011. febr. 22. 13:05
 10/14 anonim válasza:
Az első válaszolónak nincs igaza ezér nem büntethetnek meg ha a saját lakásod én is tárasasházban lakom és fábólkészült lemez van a loggiámon és nem büntettek meg érte.(csak nekem van fából.)
2011. febr. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!