Mivel hozott ki eddig leginkább a sodrodból a lakótársad?
Most ezt azért írtad ki, hogy találj valakit, akivel együtt szidhatjátok a lakótársakat? :)
Eddig nekem nagy mákom volt mindegyikkel. Egyiküket sem ismertem azelőtt, és soha sem volt komolyabb veszekedésünk. Mondjuk én eléggé konfliktuskerülő vagyok.
Talán amiatt voltam legdühösebb eddig, ha engedély nélkül használták a cuccaimat vagy a kajámhoz piszkáltak. Vagy ha nem takarítottak össze maguk után a konyhában. De veszekedés sosem volt emiatt. Annyit nem ért.
Én a mostanival jól bevásároltam. Kiváncsi lennék mi az a pont, amikor már költözés van.
A kajádba piszkálás az azt jelenti, hogy beleettek?
Hát, igen, például használtak a tojásból stb. Így leírva nem tűnik olyan nagy dolognak, de érzékeny vagyok a tulajdonomra. Meg amúgy sem voltunk nagy haverok (mivel nem is beszéltünk egyáltalán).
Addig a pontig nem tudom, hogy mikor jutnék el. Hosszútávra sosem voltam "összezárva" senkivel. Maximum fél évet kellett lehúznom az aktuális lakótárssal, annyit meg kibírtam mindig. De egy másik példa: a lány, aki az albérletbe költözött helyettem (én visszakerültem koliba, nem a lakótársak miatt léptem le), olyan albérletből jött, ahol a főbérlőjük is lakótárs volt. Ők fizették a dolgokat rendesen, aztán valahogy mégis megtalálták a hónapok óta gyülekező csekkeket, mert a srác másra költötte a pénzt. :S Hát megértem, hogy onnan minél gyorsabban el akart húzni.
2 évet laktam együtt egy marha igénytelen csajjal. sajnos nem volt más választásom, a családi béke érdekében meg kellett tennem, nameg ugye az a piszkos pénz... :D
szerintem a lány direkt kereste a lehetőséget, h felhúzzon, pár példa: a konyha egy merő kupi volt, mosogatásról még hírből nem hallott, takarítás rendrakás valahogy mindig elfelejtődött, pedig nem melózott csak suliba járt. én meg melóztam és egyetemre jártam.
volt, hogy hajnal kettőkor hazahozott valami hullarészeg fickót és vihogtak a szomszéd szobában, miközben én próbáltam aludni. mikor átmentem és beszóltam még akkor sem vettek lejjebb...
a kedvencem az volt, mikor azt találgattam, hogy a nemfürdésen kívül mitől van ótvar szag a szobájában. megvolt: egy adag kaja rohadt az íróasztala fiókjában. bűn-nem bűn, elővettem és kidobtam a csába. érdekes mód nem kereste... :D
szóval szerintem ha lehetőséged van, akkor tipli, ne más miatt szopizz...
Nekem az előző elég katasztrofális volt: egy kis panelről van szó, szóval mindent érzékelünk, amit csinál.
Először is nem takarított. Folyton főzött, jófej volt mert mindig megkínált, de két nap is beletelt, mire elmosogatott maga után. Folyamatosan hordta be a cuccait a lakásba, persze a saját szobájában nem fért el, így a mi egyik szekrényünkben is volt holmija jó ideig, aztán elkezdte a konyhát és az előszobát is belakni... amikor a dobfelszerelését behozta és végigrakta az előszobában, hogy csak oldalazva lehetett közlekedni, akkor szóltunk és kihordattuk vele a cuccait.
Aztán beújított: szerzett egy barátnőt, aki a kutyájával együtt hozzá költözött. Megjegyzem egy 8 nm-es szobában laktak így hárman. Onnantól kezdve mondjuk legalább egy hónapban egyszer kitakarítottak, ami jó. De hangosak voltak, kutyaszag volt, folyton belakták a konyhát, aztán megláttam, hogy a kéztörlővel törlik séta után a kutya lábát, valamint egyszerűen beteszik a mosogatóba a tálkáját és azokkal az edényekkel együtt mossák el, amiből én is eszem. Noha ketten voltak, nem bírtak havi 30 ezret kifizetni lakbérra, folyton elmaradásban voltak. A főbérlő meg rajtunk keresztül kereste őket, szóval végül is repültek :)
Most a sógorom lakik itt, meg persze általában a húgom. Ez még rosszabb. Jó ha egy héten egyszer fürödnek. A szobájukat az elmúlt hónapokban egyszer sem takarították. Nem pacsuliszag jön ki onnan, hanem valami éktelen bűz, mintha csövesek lennének. A szellőztetést hírből sem ismerik.
Én eléggé utálom a bűzt, ezért folyton szellőztetek. Erre ők meg "jaj, hideg van, miért nem csukod be az ablakot", persze az öltökzékük kb egy póló meg egy bugyi. A srác esetében egy gatya.
Ami még problémás: egyszerűen elfelejtik, ha kölcsönbe kaptak valamit. Még ők voltak felháborodva, amikor szóltam, hogy így három hónap után ugyan adják már vissza a hosszabbítóm, mert szükségem van rá.
Amióta itt vannak, sikerült szétégetni a kávéfőzőt, undorítóan összemocskolni mindent, amihez hozzáérnek, valamit csináltak a habverővel is, mret most iszonyú hangja van, mintha poros lenne a motorja.
Már rég kivágtuk volna őket. Csak elég szívás, mert tudom, hogy akkor nincs hova menniük, ráadásul a kapcsolatuk is rámehet egy ilyen dologra. Amit meg mégsem kéne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!