Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnánk minél hamarabb...

Hogy tudnánk minél hamarabb eladni a házunkat?

Figyelt kérdés

Adósság van a házon,és éppen ez az oka hogy elég rosszul élünk.Szép,viszonylag nagy ház,de egy kissebbel is megelégednénk.De hirdettük már neten és tettünk ki pár településen nyomtatványokat,de semmi.Én már arra gondoltam hogy ingatlanirodával kéne intézni,de nem tudom hogy megéri-e?A ház a múltkori becslésnél 9millát ért,és 2millió az adósság.Ha ingatlanosok intézik akkor még van rá mód hogy egy 4-5 milliós házat meg tudjunk venni a megmaradt pénzből?Azaz mennyit kaszálnak ők,és mennyi marad nekünk kb.?Akár a cserébe is benne lennénk,csak ne lenne már ez a teher.

Ha valaki tud tanácsot adni azt szívesen fogadnám :)

2011. febr. 7. 22:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló!megkérdezhetném hogy ti merre felé laktok?érdekelne a dolog,főként ha viszonylag a közelben is vagytok,akkor ha a párod is benne van beszélhetnénk konkrétabban
2011. febr. 8. 16:37
 12/13 A kérdező kommentje:

a többieknek is köszönöm a válaszokat és a tippeket :)

az a problémánk hogy már nagyon rég óta áruljuk,hirdettük már több oldalon,újságban stb. de nincs kapás

és sajna nem igazán tudunk jövő évig várni,mivel csak én vagyok az egyedüli kereső,és a fizetésem is elég szépen kopik...ráadásul a középiskolás lányomat is el kel tartanom valamiből

jobb lenne ha meg tudnánk már szabadulni a gondoktól,bár gondolom ezzel nem vagyunk egyedül

2011. febr. 8. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ha hozzám szólt a kérdés: mi Bp-en dolgozunk, de több fele is van eladó lakásunk/házunk (Fejér megye, Esztergom pl) Ha gondolod, és komolyan érdekel a dolog, nyugodtan írj privát emailt.....
2011. febr. 10. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!