Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rendelt már v. ki a magyar...

Rendelt már v. ki a magyar nyelvű eBayről?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit volt a tapasztalatod? Mire érdemes figyelni?

Válszokat köszi!

2011. febr. 7. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Magyar nyelvű ebay??Olyan is van?

Én eddig csak az angol ebay-ről rendeltem/rendelek..Magyar ebayről nem is tudtam,hogy van...

2011. febr. 7. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Én sem. :)

Csak Vateráról meg Teszveszről tudok.

2011. febr. 7. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyelvileg magyar, olyan termékek vannak rajta, amelyeknek a kínálói vállalnak ide postázást. A címe az oldalnak www.eim.ebay.hu
2011. febr. 7. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Megnéztem amit linkeltél oldalt..Elég szépen hozzá veszik a maguk kis összegét..Dupla ár!

Elmagyarázom.

A magyar ebay-ről találomra kinéztem egy nyakláncot.

[link]

Itt azt olvasom (javítsd ki ha rosszul értem) hogy a termék ára 1314 forint.a postaköltség 565 forint és van még szállítási költség 1250 forint..Ezek szerint ennek a teljes összege 2444 forint lenne? (vagy rosszul értelmeztem???)

Nos ezt a láncot megnéztem az angol ebay-en is.

[link]

Itt a termék ára 0.99 GBP(a mai árfolyam szerit 1 GBP=318 forint) vagyis átszámítva 314 forint a termék ára..posta költségre 0.79 GBP írnak..De ha ennél több is lenne akkor sem lenne több 2 GBP-nél.Ha ezt az összeget néznénk akkor forintba átszámolva 636 forint lenne. Vagyis a teljes összeg 950 forint lenne...(mégsem 2444 forint)

Így átszámolgatva nagyon nem éri meg tőlük rendelni..Inkább az angol ebay-en keresztül érdemes..Én ott szoktam és eddig mindig megkaptam azt a terméket amit rendeltem.(igaz én Angliában élek,de szerintem ez lényegtelen)

2011. febr. 7. 22:39
 5/5 anonim válasza:
Üdv! Én tudtam róla, de sajna rendelni még nem rendeltem semmit, hiszen ha minden igaz, az árukínálat csak a töredéke annak, amit pl. az angol e-bayről meg tudsz venni. Mivel az e-bay (ezt tapasztalatból tudom) azon az elven működik, hogy egy eladó minél több lehetőséget állít be (pl. minél több országot, ahová hajlandó postázni), minél több funkciót, annál többet von le a szolgáltatás igénybevételéért az e-bay, ezért sokan szerintem nem veszik igénybe a magyar oldalt, akik pedig postáznak Mo-ra. Azért üdvözlöm ezt a kezdeményezést, jó, hogy gondolnak azokra, akiknek nincs angol tudásuk. De hogy a gyakorlatban ez hogyan megy...ha lesz időm, utánajárok, hogy tudjak pontosabb választ adni a kérdésedre, mert sajnos eddig nemigen segítettünk neked...Az angol e-bayt amúgy nagyon ajánlom mindenkinek. Szuper hely, már rengeteg dolgot vettem ott.
2011. febr. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!