Rendelt már v. ki a magyar nyelvű eBayről?
Ha igen, mit volt a tapasztalatod? Mire érdemes figyelni?
Válszokat köszi!
Magyar nyelvű ebay??Olyan is van?
Én eddig csak az angol ebay-ről rendeltem/rendelek..Magyar ebayről nem is tudtam,hogy van...
Én sem. :)
Csak Vateráról meg Teszveszről tudok.
Megnéztem amit linkeltél oldalt..Elég szépen hozzá veszik a maguk kis összegét..Dupla ár!
Elmagyarázom.
A magyar ebay-ről találomra kinéztem egy nyakláncot.
Itt azt olvasom (javítsd ki ha rosszul értem) hogy a termék ára 1314 forint.a postaköltség 565 forint és van még szállítási költség 1250 forint..Ezek szerint ennek a teljes összege 2444 forint lenne? (vagy rosszul értelmeztem???)
Nos ezt a láncot megnéztem az angol ebay-en is.
Itt a termék ára 0.99 GBP(a mai árfolyam szerit 1 GBP=318 forint) vagyis átszámítva 314 forint a termék ára..posta költségre 0.79 GBP írnak..De ha ennél több is lenne akkor sem lenne több 2 GBP-nél.Ha ezt az összeget néznénk akkor forintba átszámolva 636 forint lenne. Vagyis a teljes összeg 950 forint lenne...(mégsem 2444 forint)
Így átszámolgatva nagyon nem éri meg tőlük rendelni..Inkább az angol ebay-en keresztül érdemes..Én ott szoktam és eddig mindig megkaptam azt a terméket amit rendeltem.(igaz én Angliában élek,de szerintem ez lényegtelen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!