Milyen kreatív dolgokat lehet itthon csinálni?
Farsang, és hasonló események alkalmával?
Amit gyerekekkel is lehet csinálni.
Vicces, kéz ügyességet fejlesztő, kreatív játékok.
Papírból, különböző csomagoló anyagokból(mosóporos zacsi, müanyagüveg, csokis papír stb)agyagl stb.
Ezekből én hangszereket készítenék :)
Műanyag flakonból, gyerekkel, ha kicsik azért veszélyes mert azt nehéz darabolni. De pl madáretetőnek tökéletes.
Te kivágod, ők meg kidíszítik.
Ugyan erre alkalmas a mosóporos doboz is.
Karton dobozokból, farsangra lehet álarcokat.
A fiúkkal valami állatosat, lányoknak meg sima szemet takaró maszk, amit befestesz rózsaszínre. Lekened átlátszó ragasztóval, majd szórtok rá csillogó dolgokat:D +1-2 tollat.
Bármilyen papírból lehet szélkereket. Gyűjteni nádat, abból papírsárkányt készíteni. (csak a vázát)
Origami, gyöngyfűzés.
Én öcsémmel, mindig kólás meg sörös dobozból csináltunk "telefont". Szerintem ezt nem kell sok mindenkinek bemutatnom :)
Hirtelen most ennyi, de ha kell még ötlet, írj és mondok :D
Szia!!
Köszönöm szépen!!
Tavaly egyedül vigyáztam 4 gyerkőcre 2 nap erejéig és arra kellett volna!!!
Feltaláltam magam.. Kerestem neten egyszerű figurákat azokat kivágtam karton dobozból, a gyerekekkel lefestettük őket, amíg megszáradtak mesét néztünk és aztán este kezdődött a móka.. Össze tákoltunk egy mini bábszínházat. :D És avval játszottunk kifulladásig. Nem lett túl farsangos megoldás, de mindenki jól szórakozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!