Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik színészek és mondjuk...

Akik színészek és mondjuk Pesten születtek de Nyíregyházán játszanak azok hol élnek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
A lakóhely definíciója az,hogy ahol életvitelszerűen tartózkodnak(ott alszanak,zuhanyoznak,főznek,mosnak,fizetik a költségeiket)
2011. febr. 3. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Mármint Nyíregyen vagy Pesten laknak igazából ?
2011. febr. 3. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha én mondjuk Pesten születtem és fél életemet ott éltem le,de már a másik felét valahol máshol,akkor most pesti vagyok-e? Szerintem nem.
2011. febr. 3. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha Nyíregyházán játszanak, akkor célszerűbb ott élni, mert Pestről ingázni oda mindennap, az nem könnyű.
2011. febr. 3. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Sokan ingáznak. Pl. szegény Selmeczi Roland is ingázott Pest (lakóhely, család) és Szolnok (színház) között, meg is halt balesetben...
2011. febr. 4. 00:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom Nyíregyházán. Csak nem ingáznak naponta több száz km-t.

Én ugyan nem vagyok színész, de Pécsen születtem, itt éltem le eddigi életem nagyobb részét, itt jártam iskolába, stb. De Budapesten dolgozom, hétvégente ingázok haza.

Ez már kb 10 éve így megy, mégsem tartom magam budapestinek. A lakcímkártyámon is Pécs van megjelölve lakhelyemként.

2011. febr. 4. 16:28
 7/8 A kérdező kommentje:

És ha az van kiírva hogy pl: Végzettsége : 2010 Moricz Színház .

Akkor 2010-től csak ott fog dolgozni ?

2011. febr. 5. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
ha az a végzettsége, akkor 2010-ben végzett a Móricz Színháznál. ez még nem jelenti azt, hogy ott is dolgozik.
2011. febr. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!