Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem hűt a hűtőm?

Miért nem hűt a hűtőm?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert elromlott!
2011. jan. 31. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Dugd be a konnektorba és kapcsold be!
2011. jan. 31. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahol áll a hűtő, ott hány fok van? A hűtő csak akkor működik, ha belül hidegebb van, mint kívül. Mielőtt kinevettek, nekem a spájzban van a hűtőm, ami ilyenkor bizony nagyon hideg, nem is ment a hűtő. Szerelő vigyorogva kért egy hajszárítót, kicsit megfújta hátul a rácsot és láss csodát, elindult.
2011. jan. 31. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk selejtes és azért, de ezt a kérdést jobban is kifejthetted volna, senki nem lát bele a fejedbe.
2011. jan. 31. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Több oka lehet: 1. elromlott az agregát = ez drága. 2. elromlott a hőfokszabályzó = ez kevésbé drága. 3. elállítódott a hőfokszabályzó = egy mozdulat.

Végeredmény: = hívj szerelőt.

2011. jan. 31. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:

A 13:14-es Válaszolónál a pont!

Nekünk a nyári konyhában így télen igen hideg van... És az ottani hűtő mindig "megbolondul" ha jönnek a mínuszok.

Szóval ha te is hideg helyen tárolod a hűtőszekrényt, akkor ez van. Ha melegben van, akkor más gond lehet...

2011. jan. 31. 14:27
 7/7 Andy222 válasza:

Sziasztok!

van egy kis problémám. Olyan 2-3 napja gyanús volt, hogy az étel két nap alatt megromlik a hűtőben. Először a dinnye megpenészedett benne, majd a gulyásleves szabályosan rotyogott (felforrt) benne. Whirlpool hűtő, felül van a hűtő része, alul egy három fakkos fagyasztórésszel. Eddig 4-esen ment a hőfokszabályzó és semmi baja nem volt. Beraktam egy hőmérőt egy egész éjszakára és így is +17-18 fok volt benne. Felraktam maximális 7-es fokozatra és ugyanúgy egy éjszakáig a hűtőben hagytam a hőmérőt és így is +14-15 fokos. Hidegnek érzem belül, de nem olyannak mint amilyennek kellene. A fagyasztó részében fél óra után -15 fokot mutatott. A fagyasztó teljesen jól fagyaszt, ugyanúgy mint ahogy a probléma észrevétele előtt.(bár úgy tudom, hogy ott is az ideális hőmérséklet-30 fok). A hűtő olyan 26-28 fokos térben van. Állítólag egy motorról megy a hűtő. Miért nem hűt rendesen. ? Kérlek szépen segítsen valaki, mert nem szeretnék egyből a szerelőhöz rohanni. Előre is köszönöm

2011. júl. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!