Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudnánk szobát keresni?

Hol tudnánk szobát keresni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel kiadó szobát keresünk.Tudnátok jó oldalakat a neten, ahol ilyesmi van?Amiket én találtam, azok nem olyan jók.
2011. jan. 27. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. jan. 27. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2011. jan. 27. 12:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, utolsó.Ha nem értetted volna, olyasmire céloztam, ami másnak már bevált.
2011. jan. 27. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy bevált? Ezek az oldalak arról szólnak, hogy feltesznek rá hirdetéseket. Mindig változó, mi van fenn. Lehet, hogy az oldal alapvetően tele van sz*r hirdetésekkel, de nekem bevált, mert kifogtam az egy normálisat.

Ne albérletes oldalt keress, hanem szobát. Bármelyik oldalon.

2011. jan. 27. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.Én már átnéztem egy pár oldalt(mert beírtam a keresőbe, hogy kiadó szoba), de vagy nem voltak egyértelműek a hirdetések, vagy ilyen tök régi hirdetések voltak, szóval volt valami bibi.És arra gondoltam, hogy hátha van olyan oldal, ahol valaki keresett, és jó oldal.De már találtam ilyet közben.
2011. jan. 27. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!