Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megéri erről az oldalról...

Megéri erről az oldalról háztartási dogokat venni?

Figyelt kérdés

[link]

most találtam az interneten, és nem tudom, hogy megérné e innen vásárolni.

most költözök külön a szüleimtől, így nem nagyon vagyok képbe a mosópor, tisztító szerek stb áraival.

2011. jan. 25. 20:37
 1/7 anonim válasza:
Dunaújváros és környékén laksz??
2011. jan. 25. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem valami nagy a választék,és szerintem nem olyanok az árak amire rábukok.Amúgy meg ezeket az alapdolgokat miért nem veszed meg a boltban?
2011. jan. 25. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:

igen ott lakok.

hát azért mivel még nem tudom, hogy hol vegyem meg. ott szeretném ahol a legolcsóbb. csak hát elmenni 4-5 boltba körbenézni, aztán vissza az elsőbe megvenni pár dolgot....

de aztán az is lehet h bemegyek a tescoba és megveszek ott mindent.

2011. jan. 25. 21:03
 4/7 anonim válasza:
úgy is fogsz kapni tesco-s újságokat..így aztán azokat átnézegetve nem kell felesleges köröket futnod hogy hol olcsóbb
2011. jan. 25. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem drága.

Én pont egy tesco mellett lakom, így mindig ott vásárolok. Vannak rendszeres akcióik, amivel számolni lehet. Például forgóban mindig másik mosószer van leárazva. Tusfürdőknél kb. héromhavonta van 2-t fizet, 3-at kap akció, most vettem 3 dove-ot, 1200 Ft-ért. Pont addig tart ki, amíg a következő akció lesz :)

A lényeg, hogy szerintem anyagilag semmiképp nem éri meg innen rendelni. Az más kérdés, hogy ha nincs kocsid, és bespájzolsz 10 kiló mosószerrel, akkor megéri, mert nem kell cipekedni.

2011. jan. 25. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem kicsit olcsóbb mint a bolti ár, de ha ingyen kiviszik, akkor megéri. pláne a marhanehéz mosópor esetén, vagy ha előre spájzolsz dolgokból.

mondjuk mikor elköltözöl, rendelsz egy nagy csomag mosóport, 3 fogkrémet, 3 tusfürit, 3 flakon mosogatószert, meg minden másból amire még szükséged van, típusonként 3 adagot.

ebből ki tudod számolni, h ez a mennyiség kb mennyi idő alatt fogy el.

ha újvárosi lennék, rendelnék, én mondom :D

nagyszüleim földváriak voltak, újvárost is imádom :D

üdv néked! :D

2011. jan. 26. 00:28
 7/7 natnat válasza:

Már egy ideje tőlük rendel a család!

"Nem valami nagy a választék"

Mióta a vásárlójuk vagyok kb duplájára nőtt a választékuk, amit nem árultak megszerezték nekem!

"Drága"?

Ugyan már, szerintem átsiklottál pár részleten!

"héromhavonta van 2-t fizet, 3-at kap akció, most vettem 3 dove-ot, 1200 Ft-ért" gondolom a 250 ml kiszerelést, ami összesen 750 ml!!! Náluk a 750 ml 990 Ft, és igen az eredeti OLASZ Dove-ot kapod ennyiért!

És még egy kis kiegészítés: a tesóban amit kapsz lenort, az nem olyan minőségű, mint a német Lenor, bár amig nem próbáltam én sem igen tudtam!

Nekem és az ismerőseimnek nagyon is beváltak, és nem a megvédésük a cél, hanem hogy Ti is normális tisztítószereket tudjatok használni a gagyi helyett, talán még olcsóbban is!

Üdv: Anita

2011. febr. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!