Az áramszolgáltatónak mennyi idő alatt kell visszakapcsolnia az áramot?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 12:43
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor is ha hétvége esik közbe? Pénteken Három órakor lett befizetve.
2011. jan. 16. 13:19
3/7 anonim válasza:
Monjduk én szolgáltatómnak cselesen 24 munkaóra van a honlapján...márminthogy többet kelljen szívnunk áram nélkül...vááá de utálom őket...kár hmonopolhelyzetben vannak
4/7 A kérdező kommentje:
Az én szolgáltatómnak a honlapján nem is találtam ilyesmit.
2011. jan. 16. 13:28
5/7 anonim válasza:
"Monjduk én szolgáltatómnak cselesen 24 munkaóra van a honlapján...márminthogy többet kelljen szívnunk áram nélkül...vááá de utálom őket...kár hmonopolhelyzetben vannak"
Nemcsak neked kell kapcsolni hanem száz más helyen kell javítani helyreállítani, miért várod el hogy hozzád rohanjanak? Amikor a vihar meg az esőzés miatt oszlopok dőltek ki és munkagépekkel se lehetett megközelíteni a terepet elvárták volna sokan hogy egy intésre helyreálljon a szolgáltatás? Miért várnak el másoktól olyat amit maguk se tudnak megcsinálni? Azt hiszik sokan hogy a világ más részén ez egy intésre megy?
6/7 anonim válasza:
Én is visza tudnám kötni....egyáltalán nemn agy ügy, csak ha rájönnek, fizethetek. ÉS: ha a környéken van dolguk, bárki beugorhat arra a fél percre szvsz. Amúgy meg csomó mindent vállalkozónak adnak ki, azokat a hibajavításokat is esetleg...
7/7 anonim válasza:
A másik pedig: nekünk úgy volt, hogy ha 11 -ig fizetem be, és mutatom be a csekket erről, akkor tuti kijönnek aznap. 3 után már nem, mert nem tudnak kiadni azután feladatot. Közte lévő időben meg talán-talán...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!