Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyiket vennétek meg és miért?

Melyiket vennétek meg és miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Szívesen olvasok bármilyen észrevételt, tapasztalatot.

2011. jan. 15. 14:23
1 2
 1/11 BlackSword ***** válasza:

Őszintén??? Egyiket se... Bár így képek alapján nehéz véleményt mondani...

Az elsőben nincs étkező, vagy pedig kicsi a hálószoba... Szóval 1-2 embernek szerintem indokolatlanul nagy, 3 nak pedig kicsi... Ráadásul a wc is majdnem rányílik a konyhára, ami hát nem a legszerencsésebb...

A második a klasszikus É-K tájolású lakás, és szinte sose süt be rendesen a nap... De legalább már a közléekedővel le van válsztva a wc... Ez a ház leghidegebb része, és ez penészedhet a leghamarabb... Persze ez csak feltételezés...

A harmadikban nekem az nem tetszik, hogy nincsen a fürdőszobának független bejárata, mert vagy az egyik szobából, vagy a két ajóval ellátott wc-n keresztül (vicces)... Mert hát ha a szobában batynak, a wc-.n ülnek, akkor nem mész zuhanyozni...

Ha nagyon csak ezek közül lehet választani, akkor a második, de tényleg csak akkor a fegyvert fognának a tarkómhoz, "hogy akkor csak ezek közül válaszhatsz..."

2011. jan. 15. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ hányótoknak kell.Ha kettőtöknek kell csak akkor az elsőt, de ha van gyerkőc akkor a harmadik tetszik mert ott van már három szoba és szép is.
2011. jan. 15. 16:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy jelenleg magamnak kell és még elég fiatal vagyok. Későbbiekben még nem nagyon gondolkodom.
2011. jan. 15. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Az első van a legjobb közlekedésnél, de a Bocskaira nézve zajos.

A második csöndesebb helyen van, de s szerémi közelsége azért hagy némi kétséget.

A harmadik a világvégén van.

De ha ez a három választás lenne akkor az első. mert az van a legjobb közlekedésnél.

2011. jan. 15. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:

ha egy mód van rá, ne vegyél csőkonyhás lakást :D én 20 évig éltem ilyenben, nem lehet normálisan kajálni, leülni, még főzni is nehézkesen.

erről mi a véleményed?

[link]

2011. jan. 16. 01:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szép csak picit magasan van, szerintem szüleim ezt kifogásolnák. Egyébként egyre inkább arra jövök rá, hogy baromira nincs érzékem a lakáskereséshez.
2011. jan. 16. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem akarnám megszólni az előző lakást , de nem lenne okos dolog 20M forintot adni egy olyan lakásárt ami 14et ér:)

Ennél ezerszer jobbak vannak ennyiért.

csak a 11. kerület jöhet szóba?

2011. jan. 16. 13:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem, máshol is lehet, mostmár minden lehetőség érdekel viszont panelben nem szeretnék lakni, tégla építésű lakást keresek. Vagy már ezt sem tudom.

Mindenki jön az okos és bölcs tanácsaival engem meg már teljesen bezavartak. Az lenne a legjobb, ha nem kellene mások tapasztalataira támaszkodnom, de még 20 éves sem vagyok, még szinte semmit sem láttam úgy az egész életből, rossz döntést viszont nem szeretnék hozni pláne lakásvásárlásnál.

2011. jan. 16. 14:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként talán ez a legnagyobb problémám, hogy nem tudom eldönteni reális-e az az ár amit kérnének a lakásért.
2011. jan. 16. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:

A reális árat kb 10-15 lakás megnézése után tudsz megérezni.Annyi idő alatt kb kialakul, hogy mit szeretnél és mit nem szeretnél.Annyi a jó fogás a piacon, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd.

Nem megy máshogy meg kell nézni sok sok lakást.

Ha Budán keresel, akkor azért arra figyelj, hogy a 11. kerület sok esetben durván túlárazott, az egy nagy kerület, aminek egy része a világvégén van, más részei meg gettósodnak. Nagy a lokálpatriótizmus ami annyit jelent, hogy túlértékelik a lakásokat a tulajdonosok.

Az I., II. , XII. ben is vannak elfogadható árú lakások jó helyen, ki kell várni, és alkudni kell szemérmetlenül.

A piacon rengeteg olyan lakás van kinn, ahol a tulajdonos a hitel árában akarja az árfolyam veszteségét viszont látni, ezekkel ne foglalkozz.

A kereséshez tényleg nincs jobb tanácsom, csak az, hogy sok sok energiát kell beletenni a keresésbe, sokat kell sétálni , megnézni a különböző területeket, és jól körbehatárolni azokat a részeket ahol lakni akarsz.

2011. jan. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!