Egy ilyen házat mennyiből lehet felhúzni?
Figyelt kérdés
Berendezéssel együtt? Www.Otthon.com/2009_febru_r/20090121/almodni_csak_nagyot_erdemes/2011. jan. 15. 11:15
1/8 anonim válasza:
Legalább linkelni tanulj meg, Emese ! :)
2/8 anonim válasza:
Telek nélkül 80-100M alaphangon.
3/8 BlackSword válasza:
Egyébként drága... És ha a véleményem érdekel,. akkor még pocsék is... Úgy néz ki a "bent", mintha "kint" lenne...
4/8 A kérdező kommentje:
hát nekem nagyon tetszik köszi.. a linkel semmi baj, kijelölöd, jobb e. gomb, másolás, és beillesztés ENNYYII
2011. jan. 15. 21:33
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem rossz:) Nekem nem jön be annyira,hogy elájuljak tőle,de nem utasítanám vissza,ha egy ilyenben kéne élnem:)
Szerintem nincs 80-100M...sztem fele körül lehet.
Amúgy a linked nem jó,mert a főoldal jön be,nekem legalábbis az jött be.
6/8 86tibike válasza:
attól függ hány m2 kb 140e-180e* m2
7/8 A kérdező kommentje:
240 m2
2011. jan. 22. 08:39
8/8 anonim válasza:
marha jól néz ki,de arra is gondolj h ok,h felépíted de minden hónapba jönnek a számlák ami egy 240 m2es lakás esetén kicsit drágábbak (gáz,villany...) mint egy 100 m2-es családi ház esetén.
én úgy fogadnám csak el,ha nem kellene arra gondolnom,hogy nem fűthetem fel a lakást 25 fokig,mert nehéz lesz a számlát kifizetnem.
de am nyári laknak király lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!