Alapozáshoz, zsaluzáshoz, falazáshoz hol találok olyan "irodalmat" ami esetleg képekkel is illusztrál ezáltal jól elmagyarázza?
A gond az,hogy a munkáimat sosem fényképezem így a család(anyósék pl)elképzelni se tudja,mi az a zsaluzás meg hogy kell mondjuk egy falat felépíteni.Magyarázhatom én,hogy betonvas meg ilyenek,nehéz eset,mert az életben nem láttak ilyet.Ez régóta téma már...
Csak valami kisebb tájékoztatást akarnék adni nekik a munkámról.Link,könyv,akármi jól jöhetne szerintem.
Ezekre én is gondoltam(pontosabban a régi kőműves könyveimre) de gondoltam,hátha tud valaki valami "modern képes kiadást"
Olyanra gondolta,mint pl. a Rigips gipszkarton szerelő kis füzete.Abban vannak normális képek,nem úgy,mint az én 1980as évek végi tankönyveimben.
Ha valaki tud valami hasonlót akkor kérem írja meg!
Ha más nem lesz,az marad persze.
Köszi
www.epitesiportal.hu/cikkek/csinald-magad-8211-zsaluzas-betonvasalas_19.php
www.google.hu/images?q=zsaluzás&hl=hu&client=firefox-a&hs=guX&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=ivns&source=lnms&tbs=isch:1&ei=Lns6Tf_4Ls_tsga17M3zBg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBYQ_AUoAQ&biw=1013&bih=566
Tényleg,erre nem is gondoltam még!
Tudod,nem rég óta van netem,és nem vagyok járatos!
De ezek már túlságosan is jók lesznek! :-)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!