Nem tudok bejutni a garázsba a sár végett/cca.20m/, mien megoldások lehetségessek, hogy "ne aludjon kint az autom"?
Mi elegyengettük egy kicsit a sáros talajt, és régi járólapokat raktunk le, csak úgy a sárba, de sorban, szorosan egymás mellé. Azóta nem okoz gondot. Ez 1 hete volt.
Átmeneti megoldásnak az is jó, ha kartonpapírt terítessz le a keréknyom alá, és úgy állsz be a garázsba.
Én is azt hittem elég egy utánfutónyi kavics, el is hoztam le is szórtam vele - vagy 4 négyzetmétert. Aztán hozattam még egy teherautónyit - így lett majdnem elég a kb 15 méternyi szakaszra az úttól a garázsig. Ez tavaly volt. Mostanra már úgy-ahogy betaposódott a földbe a kavics, viszont ha most az ott nem lenne én is a négykerekűmnek az utcán mondhatnék esti mesét. Délután megálltam a házam előtt a füvön, s este nem tudtam onnan elindulni, befúltam a sárba, felszántottam a kerekekkel - pedig fű!
Rettenetesen nedves már megint a talaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!