Mivel lehetne eltüntetni?
Figyelt kérdés
A tolltartómon van egy fehér csík, amit-mivel nagyon ügyes vagyok-mindig összefirkálok tollal. Mosógépben ki lett mosva, de ugyanúgy rajtamaradtak. Mivel lehetne eltüntetni róla?2011. jan. 7. 20:17
1/4 anonim válasza:
Ha alkoholos filc, akkor önts rá whiskey-t, pálinkát vagy bármilyen rövid italt (különösen magas alkoholtartalmút), és az kihozza. Ha nem alkoholos és még nem hozta ki a mosógép sem, akkor már semmi se fogja. Azt onnan tudod eldönteni hogy alkoholos-e a filc vagy nem hogy megszagoltatod valakivel, aki ismeri az alkohol szagát :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem alkoholos, egyszerű 'mezei' toll, de olyan csúnya így :(
2011. jan. 7. 20:56
3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a segítséget.
2011. jan. 7. 20:56
4/4 anonim válasza:
Én régen Hypoval szedtem le a tintát a bérletemről! :)
Megpróbálhatod hypoba mártott fülpiszkával, csak türelmesen, mert eltart egy darabig amíg hatni kezd..
Vagy még ezeket is kipróbálhatod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!