Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hová érdemes beköltözni?

Hová érdemes beköltözni?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel Budapesten szeretnénk egy ELADÓ lakásba beköltözni. Mindketten kedveljük a szép,régi emeletes épületeket, ott keresünk lakást. Tanácstalan vagyok, mert nem tudom melyik kerület az, ahol érdemes élni a minden napjainkat, biztonságos. Attól pedig nagyon boldog lennék, ha valaki ajánlana nekem olyan weboldalakat, ahol szép, eladó táglalakásokat reklámoztak, NEM panelt. :)
2011. jan. 5. 13:15
 1/6 A kérdező kommentje:
*Téglalakásokat
2011. jan. 5. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted ezt, hogy eladó lakásba beköltözni? Albérlőként beköltözni, vagy megvenni és úgy beköltözni?
2011. jan. 5. 13:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha azt írják, hogy eladó, akkor igen megvenni. Viszont ha azt írják, kiadó akkor albérelni. Én venni szeretnék.
2011. jan. 5. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, Bp elég nagy... Mégis merrefelé fogtok dolgozni? Mert gondolom, nem célotok napi 4 órát utazgatni munkába és haza... Egyébként a belső kerületek drágábbak a központiság miatt (kivéve a dzsumbuj környékeket, de ott meg a fejetekre omlik a ház + a környék sem túl jó).

A legjobb oldal:

www.ingatlan.com

teljesen részletekbe menően tudtok keresni (eladó-lakás-tégla-min.-max.ár - min.-max.nagyság - szobák száma - állapot - Budapest - kerületek - azon belül kerület részek - fűtés - lift - parkoló stb nagyon jó kereső.

2011. jan. 5. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ingatlan.com a legnagyobb ilyen oldal, ott fogsz találni.

Budán az I,II, XII, és a XI.kerület egy része az ajánlott.

Pesten a XIV bizonyos részei, XIII bizonyos részei, és az V. kerület amit ajánlanék.

Buda nagyobb presztízsű, Pest meg menőbb(szerintem).

Gyakorlatilag minden kerületben vannak jobb és rosszabb helyek, általában az ár jó útmutató:)

2011. jan. 5. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzt szántok rá?
2011. jan. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!