A Corvin sétányon (Cordia) mennyibe kerülnek a lakások?
Én is kb 50-60 nm-ben gondolkodom.
Számomra megfelelne a környék, és tetszenek az új építésű házak, csak erről semmilyen információt nem találtam, hogy ott milyen árban vannak a lakások.
Szabad megkérdeznem, hogy miért nem ajánlod? Mik a személyes tapasztalataid?
egyszerűbb lenne megnézni a honlapjukat, írni nekik emailt, utánanézni, hogy milyen beosztású és méretű lakások vannak ott.
mondjuk én nem vennék lakást a pesti oldalon. pláne nem azon a környéken. hiába újították fel azt a kis részt, a környék azért még tartja a hírét...
csak személyesen fognak árat mondani egyébként,próbálják jól lehuzni az embert semmi +ot nem szabad kérni mert 3xos ár mint máshol, lakásátadás 1,5 évet! csúszott, kötbért nem adtak. A szerzödést ugy csinálták meg hogy nagyon körmönfont és 1oldalu. ott vertek át ahol tudtak..hibákat se javitották birtokbaadásra, mindenröl mindig kitérö válaszokat adtak, nem kezdenék ujra velük..
lakás: hangszigetelés gáz, minden behallatszik, de te tudod én eladom a lakásom csak késöbb hogy ne bukjak rajta! fontana ház
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem maximálisan sikerült is lebeszélnetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!