Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülhet? Bővebben lent.

Mennyibe kerülhet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kb 1000 nm2-es telekre mennyibe kerülhet egy komplett ház építése,összkomfortos,csatornázás meg minden egyéb ami kell...kb 3-4 szobás,konyha,fürdö(k),pince kamra,garázs(120 nm2-en)!
2011. jan. 2. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem mondok sokat(talán még kevés is), ha 20 millióra saccolom.

De ez sok mindentől függ.

2011. jan. 2. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen,kb én is ennyire saccoltam! Várok még válaszokat...amiket elöre is köszönök
2011. jan. 2. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
mi tavaly /2010/-ben egy 100 m2-es házat épitettünk magas földszintel 3/4-részben alápincézve. 3 szoba két WC amerikai konyha alul garázs kazánház mosókonyha.A házat szakember gárda épitette de haverok segitettek sokat az épitkezésbe. Eddig 15 milla volt de még a lábazat nincs burkolva. Csatorna gáz viz villany benne van.20-asból kifogsz jönni 120 m2-en
2011. jan. 3. 09:54
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen....ebből soakt megtudtam nekem még max az lehet az elönyömre,hogy kömüves van a családban kettö is meg nagy a rokonság...XD....meg talán még az,hogy mi egy kis faluban szeretnék,ilyen tanya jellegüt,ahhoz hasonlót!
2011. jan. 3. 15:47
 5/6 anonim válasza:
a mai árakat nézve és 25 milka alatt nem úszod meg. De attól függ hova szeretnéd, vidékre nagy városba? Városban ez 5-10 milkával több is lehet
2011. jan. 17. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
20.15-nek! "Vidékre vagy városba" Nem mindegy, hogy hová épitesz? Az épitőanyagárak/cement sóder tégla stb./ mindenhol azonos árban vannak szinte egy kömüvesnek a munkadija is szinte azonos vidéken vagy városon.Azt elismerem, hogy az ország nyugati részében másak a munkadijak mint keleten. De a tégla ugyanannyiba kerül. A telek meg már adott volt a kérdezőnek az nem volt kérdés.
2011. jan. 18. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!