Milyen vígjátékokat ismertek?
Figyelt kérdés
kellem pár film2010. dec. 21. 14:47
1/7 anonim válasza:
pl. a Louis de Funés filmek, a 2 Bridget Jones film, az Apádra ütök, stb
2/7 anonim válasza:
aktuális: nagy fiúk, due date, cooltúra 2 - beer pong
3/7 anonim válasza:
Ilyen az élet, régecciek közül az 50 első randi, ilyen a formám, fűre tépni szabad, Borat.....de a google a barátod nézd meg ott:)
4/7 anonim válasza:
Nekem az Ace Ventura nagy kedvenc. Előttem írták a Louis de Funès filmeket, azok is nagyon jók. Bud Spencer és Terence Hill filmeket is bírom.
Igenember, Amerikai pite, Cool-túra
Rengeteg van.
5/7 anonim válasza:
- Tűz a víz alá
- Állásvadászat
- Az élet büdös
- Csalimadarak
- Fura farm
- Oscar
- Ikrek (1988)
- Csak egy kis pánik
- Konvoj
Hírtelen ennyi jutott eszembe.
6/7 anonim válasza:
IT Crowd (Kockafejek), de szigorúan feliratosan (vastagon kiemelve), szánalmasan gyenge, élvezhetetlen a szinkron!!!
Én ezen röhögtem életemben a legjobban, a könnyeim folyamatosan folytak, többször pause-olnom kellett, mert azt hittem, megfulladok (komolyan, túlzás nélkül).
7/7 anonim válasza:
Űrgolyhók
Orsen banda
Macskajaj
Csupasz pisztoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!