Duplájára emelkedett a gázfelhasználásom amióta új szolgáltatóhoz mentem. Miért?
Szia!
Biztos, hogy a gázfelhasználás növekedett? Nem csak az a gáz, amit átlag éves fogyasztásként számoltak? Mert nekem a régi szolgáltatónál van ez. Eddig 800-at sem használtam el, ami az éves átlag, ennek ellenére felemelték és a havi számla is 4000 Ft-al több. Ezt azért csinálják ilyenkor (állítólag), hogy ne tudjuk kifizetni és így nem válthatunk gázszolgáltatót.
lehet hogy "elszámolták" ja nincs szivárgás akkor nem értem...amúgy neked jön ki egy ember aki leolvassa,vagy be kell jelented?vagy milyen rendszer van nálad?
egyébként lehet hogy a gázóra meghibásodott de az is lehet hogy rogy rosszabb a gáz fűtöértéke és ezért a kazán többet használ....
a szolgáltató semmilyen befolyással nincs az infrastruktúrára és a gázra sem.Az ugyanúgy a GDF szuezé.
Az órát viszont érdemes bevizsgáltatni, ha a körülmények nem változtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!