Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » KI hol élne szívesen és miért?

KI hol élne szívesen és miért?

Figyelt kérdés
ilyeneket kérek pl.: Antarktisz mert szeretem a hideget
2010. dec. 15. 21:46
1 2
 1/14 anonim válasza:
A válasz nem egyszerű. Személy szerint én legszívesebben Sziciliában élnék, de Olaszországban mindenképp. Minden kő, minden épület az ókori történelmet, a reneszánsz kultúrát sugallja és a közérzetem is teljesen más. A tenger és a napsütés az élelem, az emberek mind nagyon vonzóak számomra. Ugyanakkor tudom, hogy ha nem térhetnék vissza a szülőföldemre, rettenetes honvággyal küszködnék és a végén visszajönnék Magyarországra. Ezt úgy oldanám meg, hogy mindkét helyen lenne lakásom és olyan állást vállalnék (persze ilyen nincs), hogy kedvem szerint hol itt, hol ott laknék.
2010. dec. 15. 22:01
 2/14 anonim válasza:
100%
Szeretném a hatalmas, II. kerület polgári lakásomban leélni az életemet, de a fenntartási költségeit nem sokáig bírom már.
2010. dec. 15. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
61%

London, mert gyönyörű és imádom az esőt.

Stockholm, mert azt olvastam, hogy ott sok az ateista.

Amszterdam, mert liberális.

2010. dec. 15. 22:13
 4/14 anonim ***** válasza:
London. a pezsgő élet és a hangulata miatt.
2010. dec. 15. 22:18
 5/14 anonim válasza:
100%
Én legszívesebben, egy nagy erdő mellett egy faházban. Mindentől és mindenkitől távol, legfőképpen ettől a modern világtól. Lenne sok állatom és egy nagy tavam a háztól nem messze. Ott igazán boldog lennék úgy érzem.
2010. dec. 15. 22:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Roma...mert gyönyörű,new york(télen:)mert szépen feldisztitenek mindent karikor,reszkessetek betörök 2 ota el vok ájulva tőle)Bora bora:)Csak mert szép és csendes!
2010. dec. 15. 22:41
 7/14 anonim válasza:
90%

Oroszországot kipróbálnám. Vonz az orosz kultúra, a nyelv, és természetesen nagyon szeretem az orosz irodalmat. Kíváncsi vagyok egy olyan országra, népre, ahova olyan nagy nevek/alkotók születtek, mint pl. Dosztojevszkij és Csajkovszkij.

Persze az anyaországot azért hosszabb időre nem hagynám el, egyszerre legfeljebb 2-3 évre. Nem hinném, hogy az egész életemet le tudnám élni külföldön, időszakokat, néhány évet esetleg.

2010. dec. 15. 22:47
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Otthon (Budapest), mert gyűlölöm a franciákat. Angliában szintén szar volt.
2010. dec. 16. 17:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Izlandon, vagy Norvégiában, mert nem lenne soha meleg, és pónikat tenyészhetnék a semmi közepén a gyönyörű tájban gyönyörködve.
2010. dec. 16. 23:28
 10/14 anonim ***** válasza:

"Kíváncsi vagyok egy olyan országra, népre, ahova olyan nagy nevek/alkotók születtek, mint pl. Dosztojevszkij és Csajkovszkij. "

Sajnos ez a kultura nem hatott ki legtobb atlagos oroszra.

2010. dec. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!