KI hol élne szívesen és miért?
Figyelt kérdés
ilyeneket kérek pl.: Antarktisz mert szeretem a hideget2010. dec. 15. 21:46
1/14 anonim válasza:
A válasz nem egyszerű. Személy szerint én legszívesebben Sziciliában élnék, de Olaszországban mindenképp. Minden kő, minden épület az ókori történelmet, a reneszánsz kultúrát sugallja és a közérzetem is teljesen más. A tenger és a napsütés az élelem, az emberek mind nagyon vonzóak számomra. Ugyanakkor tudom, hogy ha nem térhetnék vissza a szülőföldemre, rettenetes honvággyal küszködnék és a végén visszajönnék Magyarországra. Ezt úgy oldanám meg, hogy mindkét helyen lenne lakásom és olyan állást vállalnék (persze ilyen nincs), hogy kedvem szerint hol itt, hol ott laknék.
2/14 anonim válasza:
Szeretném a hatalmas, II. kerület polgári lakásomban leélni az életemet, de a fenntartási költségeit nem sokáig bírom már.
3/14 anonim válasza:
London, mert gyönyörű és imádom az esőt.
Stockholm, mert azt olvastam, hogy ott sok az ateista.
Amszterdam, mert liberális.
4/14 anonim válasza:
London. a pezsgő élet és a hangulata miatt.
5/14 anonim válasza:
Én legszívesebben, egy nagy erdő mellett egy faházban. Mindentől és mindenkitől távol, legfőképpen ettől a modern világtól. Lenne sok állatom és egy nagy tavam a háztól nem messze. Ott igazán boldog lennék úgy érzem.
6/14 anonim válasza:
Roma...mert gyönyörű,new york(télen:)mert szépen feldisztitenek mindent karikor,reszkessetek betörök 2 ota el vok ájulva tőle)Bora bora:)Csak mert szép és csendes!
7/14 anonim válasza:
Oroszországot kipróbálnám. Vonz az orosz kultúra, a nyelv, és természetesen nagyon szeretem az orosz irodalmat. Kíváncsi vagyok egy olyan országra, népre, ahova olyan nagy nevek/alkotók születtek, mint pl. Dosztojevszkij és Csajkovszkij.
Persze az anyaországot azért hosszabb időre nem hagynám el, egyszerre legfeljebb 2-3 évre. Nem hinném, hogy az egész életemet le tudnám élni külföldön, időszakokat, néhány évet esetleg.
8/14 anonim válasza:
Otthon (Budapest), mert gyűlölöm a franciákat. Angliában szintén szar volt.
9/14 anonim válasza:
Izlandon, vagy Norvégiában, mert nem lenne soha meleg, és pónikat tenyészhetnék a semmi közepén a gyönyörű tájban gyönyörködve.
10/14 anonim válasza:
"Kíváncsi vagyok egy olyan országra, népre, ahova olyan nagy nevek/alkotók születtek, mint pl. Dosztojevszkij és Csajkovszkij. "
Sajnos ez a kultura nem hatott ki legtobb atlagos oroszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!