Távhőtámogatás lesz 2011-ben? Hol tudom letölteni az igénylőlapot?
Nálunk a helyi lapban......
Magyar Közlöny: 198 szám /2010. december 27./
30766-30777. oldal
A Kormány 333/2010. (XII. 27.) Korm. rendelete
a lakossági vezetékes gázfogyasztás és távhõfelhasználás szociális támogatásáról szóló
289/2007. (X. 31.) Korm. rendelet módosításáról
(de, hogy honnan lehetne letölteni a támogatást igénylő űrlapot, az SENKI nem tudja. az Államkincstár mereven elzárkózik, az Önkormányzatokban senki nem tud semmit!)
Szia!Boldog Ünnepeket neked is.
Mivel 23.-án megszületett a kisfiam,nem néztem a híreket!
Mi 2011-ben szeretnék igényelni első alkalommal.Utánna nézek én is
SZIA!
Szívből gratulálok a kis trón-örököshöz! Ennél szebb karácsonyi ajándékotok nem is lehetett volna.
Kívánom, hogy legyen erőtök, egészségetek és kitartásotok boldog egészséges felnőttnek látni és örülni, a majdan kitűzött céljai elérésének.
(nem mellékesen, dec. 23.-a az én szülinapom dátuma is .... csak már majdnem 60 éve..., hogy szalad az idő!?)
BÚÉK!
sajnos, NEM jó hírem van!
Hírek 2010. december 30-án
................ >19:00< klikk!
mosz hallottam, de ne csüggedjetek tavasztól, ha minden igaz újból lehet igényelni.
2010. április 30.áig minden marad a régiben. Új igénylés nem lehetséges!
A magyar közlöny fent említett száma letölthető [link]
oldal jobb alsó részében Pdf. formátumban.
Sziasztok!
Én már nagyon sok felé nézelődtem, de sajna én nem tudom elfogadni ezt a tényt, hogy nem részesülünk távhőtámogatásban! Rövidem leírom, 2010 ápr. 30.-án elköltöztünk a régi lakásunkat eladtuk és vettünk egy nagyobban, mivel 3 gyermeket nevelünk. Távhőnél megyszüntették a támogatásunkat, amit még 2008-ban igényeltünk 2009-es évre (és ugye azóta azt hosszabították meg). Újat igényelni 2010.02.28.-ig lehetett. Én azért esek el havi több ezer Ft. támogatástól, mert a lakcímem megváltozott a jövedelmi viszonyink pedig nem, ami fő feltétele ennek a támogatásnak. És még most áprilisig kitolták a támogatás folyosítását. Hát ez nem felháborító!!!! :( Egy egysezrű szociális támogatást sem szüntetnek meg ha alkcím változik azt be kell jelenteni és megy minden a régiben. Ja és csak ha szolgáltetót vált valki az nem gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!