Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudom ezt kiszedni a...

Hogy tudom ezt kiszedni a ruhából?

Figyelt kérdés

Fehér ruhákkal van a gond. A hónaljnál maga az izzadságtól (szerintem ettől inkább, mert már minden fajta deo-t használtam), vagy a dezodortól sárga színű lesz.

Az egész családban gond ez, hogy hogy szedjem ki a sárgaságot a ruhából. Többfajta mosóport próbáltam már (tomi, ariel, biopon stb.), folyékonyat is, port is, de nálam nem szedi egyáltalán a foltot. :(

Szappannal kell még dörzsölni utólag, hogy kijöjjön valamennyire, de az meg előbb-utóbb tönkre teszi az anyagot.

Ha valakinek van ilyen gondja, az tud segíteni, hogy ilyen sárga foltra mi van jó hatással, ami nem jár sok dörzsöléssel?

2010. dec. 12. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:

A különféle mosószerek inkább tönkre teszik a ruhát, mint egy szappan.. Szerintem.

Én, ha van ilyen-olyan foltocska, inkább mosás előtt megdörgölöm sima Caola mosószappannal. S csodát tesz. Próbáld ki.

2010. dec. 12. 13:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom. :) Nem a szappanra értettem, hogy tönkre teszi, hanem a sok dörzsölésre. :)
2010. dec. 12. 13:36
 3/3 anonim válasza:
Nekem a vanish mosószappan sokmindent kiszedett, izzadságra még nem próbáltam, de mindenestre pozitív csalódás volt... Azt tudom, h a párom pólójából a citromlében áztatás nem csak rozsdát szedte ki, de gyönyörű fehér is lett, 12 óra sima hígítás nélküli citromlében...
2010. dec. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!