Kb. mennyibe kerülhet egy névtábla az ajtóra?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, karácsonyra meglepném anyámékat egy névtáblával az ajtónkra, mert a régi eléggé rossz állapotban van. Rajta lenne anyám neve és apámé is.
Szerintetek jó 5let lenne ha többek között ilyet is kapnának? Mennyibe kerülhet?
2010. dec. 11. 19:34
1/9 anonim válasza:
300-40000 között akárhol ..., sőt ha aranyból akarod, esetleg platinából ... megy az tovább is
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, hol él az első válaszoló...
Sárgaréz tábla kb 2-2,5e ft max, gravírozva: Max 5 kiló
3/9 A kérdező kommentje:
megkérdeztem két ismerőst is mind a 4en mást mondtatok, na mind1, majd utánakérdezek.
2010. dec. 11. 20:56
4/9 A kérdező kommentje:
ja és köszi :)
2010. dec. 11. 21:00
6/9 anonim válasza:
5 rugganat körül már egész jók vannak.
asszem a mister minitben is csinálnak ilyet.
nem rossz ötlet, de ha van pénzed, akkor azért emellett külön-külön is ajándékozz nekik vmi apróságot.
mondjuk anyudnak valami szép nyakláncot vagy fülbevalót, apudnak vagy italt, vagy ha van hobbija, akkor vmi ahhoz valót.
7/9 anonim válasza:
A mister minitben többféle tábla közül választhatsz és helyben gravírozzák is. A feliratok hosszától is függ az ár, ezért fogsz mindenkitől más árat kapni. Kis Pál nevét töredékéért gravírozzák fel, mint Szentjánosfalvy Szilveszterét. Menj el a mister minitbe és kérdezd meg a konkrét nevekkel, az a legbiztosabb.
8/9 A kérdező kommentje:
én Szigetszentmiklóson csináltatnám, ott van ilyen. Csak én olyanra gondoltam, hogy anyu és apu neve is rajta lenne. A mostanin csak anyu neve van rajta mert az 7 betű de azóta anyu kitalálta h jó lenne ha apám is rajta lenne szal ezért.
2010. dec. 12. 19:04
9/9 A kérdező kommentje:
am anyám ajándéka már megvan apámé még nincs de mindkettő kapna külön-külön is.
2010. dec. 12. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!