Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért vezetékelnek át egy...

Mennyiért vezetékelnek át egy 86 nm-es családi házat vidéken?

Figyelt kérdés
Lenne egy pár plussz konektor, és a kapcsolókat kellene lecserélni, amiket már meg vettünk. A többit a villanyszerelő ha hozza, kb mennyiért csinálná, meg és mennyi idő alatt. Csak át kellene húzni őket.
2010. dec. 6. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk teljes vezetékelés, áthúzás 250 eFt volt + anyag. 100 nm-es ház, vidék.
2010. dec. 6. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:

max. 2 nap alatt megvan (ha be van csövezve a ház)

a munkadíj felöl előbb érdeklődj a helyi ipartestület irodájában, székházában, ügyfélfogadási időben. Ott ajánlatot is kérhetsz, a szerelő személyével kapcsolatban.

(Referencia munkák, megbízhatóság, stb...)

2010. dec. 6. 12:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Be van csövezve igen, de akkor is ilyen r...hadt drága???
2010. dec. 6. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:

"kontár" számla nélkül! lehet, hogy olcsóbban megcsinálja, szedett vedett anyagokból, (a vezetéket dupla áron számolva, mint ha Ti vennétek meg a szaküzletben), de benne van a pakliban, hogy leég a házatok és akkor nem lesz felelős a "mester" érte!

/számla nélkül, nem tudjátok semmivel sem bizonyítani, hogy ő végezte a pocsék munkát, amiért rendesen fizettetek./

2010. dec. 6. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár én mostanában nem csináltattam ilyet, de én is úgy hallottam, hogy több százezres kiadás.
2010. dec. 6. 18:36
 6/8 Huron ***** válasza:

Baratom, annyit tudj, hogy nem olcso! Kajak!

100e minimum!

2010. dec. 10. 04:42
 7/8 anonim ***** válasza:

villanyszerelő vagyok

100 nm házat kb 300e ft + anyag amit Te veszel meg mint megrendelő

ebben az árban benen van a fal kivésése, becsövezése és bekábelezése

szóval kb 3e ft/nm árral számolj.

ha be van csövezve és "csak" kábeleket kell újrahúzni akkor arányosan olcsóbb,de ha szeretnál plussz kiállásokat (konnektor, lámpa stb) akkor én látatlanban 200-300e ft közti árat mondanék

ezek kb árak látatlanul, ha egyszerűbb akko rolcsóbb i slehet

persze ez Bp-i ár, vidéken tuti olcsóbb...

ha szaki kijön és 150-200e ft környékét mondja akkor fogadd el,de hívj ki több embert is, és papíron kérj árajánlatot tőlük, így a megrendelés teljesítése után van a kezedben egy ajánlat tőle, ami árajánlathoz ragaszkodhatsz, hogyha majd mégis többet kérne

2010. dec. 10. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindentől függ: Ha a házat át kell vezetékezni feltehetően régi házról van szó. Ez azért fontos, hogy cső nélküli vazetékezés /MMfal/ van vagy csövezve van.Ha csövezve van akkor is fenn áll az a kérdés, hogy a csövezés hogy van elvégezve. Szakember végezte vagy kontár/ a csövek meg vannak törve vagy sem./ Ugyanis akkor már a vezetékeket se kihuzni sem pedig ujat behuzni nem egyszerü az véséssel ujracsövezéssel jár: Ezt viszont előre nem lehet látni.Tehát nehezebb munka mintha egy ujj lakást kellene szerelni. Az előttem jelölt 3ooo.- ft-os m2 ár reálisnak tünik de ha könnyen simán megy minden ebből az árból le lehet faragni A munkát ebben az esetben 3-4 nap alatt meg lehet csinálni.Két fővel/ Nézesd meg előbb szerelővel, hogy mit kell csinálni és mennyiért vállalná el.Plussz konektorok kialakitása függ attól, hogy tégla vagy betonfal de a m2-es árba belefér. Kérj garanciát is. /szintén vill. szer/
2010. dec. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!