Tv nézés közben milyen értelmes dolgot lehet csinálni?
Újra elkezdtem tv-t nézni, és napi fél órát nézem. Egyfajta "termelő" :) tevékenység kellene, mint pl. diófejtés, vagy valami hasonló, csak rám szabva: 28/F. :) A szobabicajt ne írjátok, mert a mozgásom rendben van. :)
Ti mit csináltok?
mi vitt rá, hogy nézd?
én már több mint 3 éve nem nézek tv-t, és mindig találok valami értelmes elfoglaltságot.
kb vacsora mellett érdemes nézni, ha már mindenképpen szeretnél valamit csinálni közben, fél óra pont elég.
Köszi a válaszokat!
A számítógépen nem tudok dolgozni közben, mert ahhoz koncentrálnom kellene, és akkor nem tudok a tv-re figyelni.
Kötés-horgolás-ilyesmi: ez jó, csak nem értek hozzá. Bár lehet, hogy megtanulom...! :D
Maszturbálás nem jó. Hát hogy nézne az ki? :D
Gonosz mostohám nincs.
Olvasok én, de amellett van a tv nézés most. (Kamuzok: nem olvasok, inkább hangoskönyvet hallgatok.)
Vasalni nem szoktunk, ez gáz? :D
Kajakészítés - konyhai munka: na, ez nagyon jó ötlet!! :D
Sálat kötni: majd a horgolás után azt is megtanulom. (Soha! :D)
Vacsorázás: Azt a híroldalak nézése közben szoktam. :)
Különben ilyen valóvilágos műsort nézek újabban. Őszintén megvallva, 3 éve nem nézek tv-t. Csak most már annyira elaljasodott a média, hogy nem merem megtenni, hogy ne legyek képben, éppen hol tartunk a szennyben: élőben s*ggbe......-ják-e már egymást főműsoridőben, vagy még csak este 10 után?
igen,ez már az a kategória,hogy annyian mondják,hogy mi van benne,hogy muszáj megnézni (nincs tv-m,letöltögettem,de még nem vitt rá a lélek,h elkezdjem megnézni)
de melóhelyen ez a téma nap mint nap...nesze neked diplomás értelmiség...
közben mit csinálj? én rendetrakni szoktam,barátok köztöt nézek igy...mire vége addigra rend is van,csak a porszivózás marad ki,attól nem hallani:D
Köszi Nektek is!
Igazából 2 nap alatt leszoktam ismét a tv nézésről. :D:D:D
Viszont a laptop-ot beviszem a konyhába, és előadásokat nézek / hallgatok rajta, míg pl. mosogatok, vagy éppen kaját készítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!