Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tv nézés közben milyen értelme...

Tv nézés közben milyen értelmes dolgot lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Újra elkezdtem tv-t nézni, és napi fél órát nézem. Egyfajta "termelő" :) tevékenység kellene, mint pl. diófejtés, vagy valami hasonló, csak rám szabva: 28/F. :) A szobabicajt ne írjátok, mert a mozgásom rendben van. :)

Ti mit csináltok?

2010. dec. 5. 22:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

mi vitt rá, hogy nézd?

én már több mint 3 éve nem nézek tv-t, és mindig találok valami értelmes elfoglaltságot.

kb vacsora mellett érdemes nézni, ha már mindenképpen szeretnél valamit csinálni közben, fél óra pont elég.

2010. dec. 6. 09:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A számítógépen nem tudok dolgozni közben, mert ahhoz koncentrálnom kellene, és akkor nem tudok a tv-re figyelni.

Kötés-horgolás-ilyesmi: ez jó, csak nem értek hozzá. Bár lehet, hogy megtanulom...! :D

Maszturbálás nem jó. Hát hogy nézne az ki? :D

Gonosz mostohám nincs.

Olvasok én, de amellett van a tv nézés most. (Kamuzok: nem olvasok, inkább hangoskönyvet hallgatok.)

Vasalni nem szoktunk, ez gáz? :D

Kajakészítés - konyhai munka: na, ez nagyon jó ötlet!! :D

Sálat kötni: majd a horgolás után azt is megtanulom. (Soha! :D)

Vacsorázás: Azt a híroldalak nézése közben szoktam. :)

Különben ilyen valóvilágos műsort nézek újabban. Őszintén megvallva, 3 éve nem nézek tv-t. Csak most már annyira elaljasodott a média, hogy nem merem megtenni, hogy ne legyek képben, éppen hol tartunk a szennyben: élőben s*ggbe......-ják-e már egymást főműsoridőben, vagy még csak este 10 után?

2010. dec. 6. 11:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

igen,ez már az a kategória,hogy annyian mondják,hogy mi van benne,hogy muszáj megnézni (nincs tv-m,letöltögettem,de még nem vitt rá a lélek,h elkezdjem megnézni)

de melóhelyen ez a téma nap mint nap...nesze neked diplomás értelmiség...

közben mit csinálj? én rendetrakni szoktam,barátok köztöt nézek igy...mire vége addigra rend is van,csak a porszivózás marad ki,attól nem hallani:D

2010. dec. 6. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha nem vasalsz, hajtogathatod addig a száraz ruhát, reklámidőben pedig már csak be kell dobni a szekrénybe. Vagy, segíthetsz pl. anyukádnak /párodnak csipetkét készíteni (1 tojás annyi liszttel összegyúrva, hogy rugalmas, kicsit keményke tésztát kapj, ebből kell csipetenként lecsippenteni és egy sodrás (de akár sodrás nélkül is) után kicsit lisztezett tálcára dobni. Sziszifuszi munka, viszont nagyon finom a házi csipetke a gulyáslevesben vagy a bablevesben! 1-2 nap alatt szépen kiszárad, papírzacskóba csomagolva sokáig eláll. A család nőtagjai imába fogják foglalni a nevedet!
2010. dec. 6. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Érdemes pl.aludni,és álmodni hogy nézed a tv-t.
2010. dec. 11. 19:36
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek is!

Igazából 2 nap alatt leszoktam ismét a tv nézésről. :D:D:D

Viszont a laptop-ot beviszem a konyhába, és előadásokat nézek / hallgatok rajta, míg pl. mosogatok, vagy éppen kaját készítek.

2010. dec. 11. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Készits jó kaját és hívj meg engem is csak azelőtt szólj 12 órával hogy érjek oda,mert Gyergyóból érkeznék,kössz.
2010. dec. 12. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!