Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek mennyi a gázszámla havonta?

Kinek mennyi a gázszámla havonta?

Figyelt kérdés

Egyedi fűtésre gondolok.

Nekem 35 nm-es lakásom van, melyből 30 nm hasznos, ÉK oldal, sarok, tetőteres és a havi általánya 7000-7300 ft. 20,5 fokra van beállítva hétköznap, hétvégén, amikor nem vagyok ott, 15 fokra leveszem. Kazánom van, mely a vizet is melegíti és fűti a radiátort is (nem tudom, hogy ez gázcirkós-e). Ez sok, pont jó, vagy kevésnek számít?

2010. dec. 4. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
00:34! Második vagyok. Nálunk is 60°C-ra van állítva a fűtővíz hőfoka. Nem tudom, hogy mit értesz túlmelegedés alatt. Nekem digitális kijelző mutatja a kazánon a víz hőfokát. Amikor a termosztát bekapcsolja a kazánt, akkor az elkezd fűteni. Lehet látni a kijelzőn, hogy megy szépen fel 60°C-ig a fűtővíz hőfoka. Ha eléri ezt az értéket nekem is leáll a fűtéssel, de nem kapcsol ki, csak keringteti a vizet. Amint újra 60°C alá megy, egyből nekiáll folytatni a fűtést. Ez szerintem nem hiba, hanem így tartja a kazán az általad beállított hőmérsékletet (fűtővíz).
2010. dec. 5. 08:10
 12/13 anonim ***** válasza:
24 fokra van állítva szeretjük a meleget, de sokba kerülne úgyhogy nem fizetünk érte :)
2010. dec. 5. 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk a nappali hőfok: 20,5, és estére megemeljük 22,5-re.

Sokba van a fűtés, de fizetünk érte.

2010. dec. 5. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!