Ha a tetőtéri ablakomra ráesik 20-30 cm hó, azt hogyan takaríthatom le?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva fogok beköltözni tetőtéri lakásomba. Most, hogy leesett 20 cm hó, látom a tetőteres házakon, hogy ellepte az ablakokat. Ha kinyitom, akkor gondolom beesik a lakásba. Ti mit szoktatok csinálni?2010. dec. 3. 13:06
1/12 anonim válasza:
prosztó megoldás, de én hajszárítóval próbálkoznék :D
biztos kitaláltak már erre valamit az okosok.
amúgy meg a hó szigetel :D
2/12 anonim válasza:
én hajszárítóval biztos nem próbálkoznék, hacsak nem akarnám megrepeszteni az üveget.
3/12 anonim válasza:
tegyél majd alá egy fazék forró vizet. a gőztől meglazul és lecsúszik.
4/12 anonim válasza:
Én nyeles autóablak mosónak a gumis részével simán letolom róla minden reggel. :)
5/12 A kérdező kommentje:
13.37
De hogyan? Ahhoz ki kell nyitnod az ablakot, de akkor meg becsúszik a hó a lakásba. Írd le légyszi, hogyan szoktad!
Köszi.
2010. dec. 3. 13:41
6/12 anonim válasza:
Szia! Nekünk 3 tetőtéri ablakunk van, én is ilyeneken paráztam mielőtt beköltöztünk, de nincs vele annyi gond... Kicsit nyitom ki, ha havas, és megmozgatom, ki-be, általában az egész hó egy táblában leesik, nem jön be belőle semmi a lakásba. Ha van felette szellőző,ahol ugye kimegy egy kis meleg a lakásból ,akkor olvasztja is a havat...
7/12 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg nem fog beesni a hó. Bár nekem nemrég beesett egy kevés, de felszedtem.. Én partvissal toltam le.
8/12 anonim válasza:
13:37-es vagyok. Soha nem esett be még egy hópehely sem a lakásba :) Függőlegesre nyitom, nem tud beesni. Én viszont kidugom a kezem a kaparóval együtt, és letolom róla a havat könnyedén.
10/12 anonim válasza:
De, de... csak már késő van, és ilyenkor összevissza szoktam beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!