Egy atlagos haz tervrajz elkeszitese (mernok altal) kb. mennyi ido?
Maga az építési engedélyhez szükséges dokumentációk max egy hét, az több idő mire megállapodtok abban, hogy mit szeretnétek, hol legyenek az ablakok , milyen beosztású legyen a ház a több idő.
Ha minden megvan akkor az önkormányzathoz ne kell vinni a papírokat asszem az 60 nap mire jogerős lesz a terv.
(persze az önkormányzatok előszeretettel sértenek törvényt, és a törvényi határidőt simán nem tartják)
A papírozásra szerintem 3 hónapot alaphangon tervezz rá. de inkább többet hogy legyen mozgástered.
Ha megvannak 'ezek' a papirozasok, utana mennyivel kezdenek a mukasok? Ill. lehet-e zsebbe nyulosan hamarabb felepitettni a hazat? 2-3 honap alatt.
-Gondolok itt arra, hogz a vallakozo tobb embert hozat...?!
Szerintem simán, a jobb vállalkozók sok embert mozgatnak.
A technológiai időket ki kell várni, pl, ha téglaházat építesz akkor 3 hónap azért kell. De én nem raknám rá még abban az évben a szigetelést.
Ha gyors szerkezetes házban gondolkodsz azt szerintem 2 hónap alatt össze lehet rakni.
Talán a [link] házat is le lehet tolni 2 hónap alatt.
Ha van pénz van minden:)
Ohh, ingyenes a tervezés, hehe, ez kedves, behozzuk az építkezésen.
Nekem bejön, ismerős ez a megoldás.
Ha gyors, erős a betonfal stb, ráadásul energiatak., akkor beszt!
Árak? :) Drágább, olcsób?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!