Hol tudnám jó áron eladni őrőkőlt herendi porcelánokat?
Figyelt kérdés
Nem szeretném áron alul eladni őket hogyan és kinek adjam el hohgy ne vágjanak át?Van egy fradista focista is kb 30 cm magas az is holloházi az egy fradi drukkernak gondolom sokat érhet nem?
Segitesen valaki kőszike.
2010. nov. 30. 10:09
1/5 anonim válasza:
Vaterára tedd fel licitre, be tudod állítani, hogy mennyi alatt nem akarod elérni, de ha túlmegy rajta a licit az csak jó neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Kőszike de nem tudom mennyi az ára annak hol tudnék utánna nézni?Valaki?
2010. nov. 30. 13:04
3/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem egy a nagyszüleimtől örökölt hollóházi étkészletem van. Hiánytalan, talán soha nem is volt használva.
A kutyának se kell! :( Próbáltam már eladni, de annyit se adnak érte, mint egy tescos kínai készletért.
4/5 anonim válasza:
a herendi most murva jól megy. a zsolnayból csak a különleges darabok, a hollóházi sajnos tényleg nem biznisz.
mi pár hónapja voltunk antikvitásban, ott mondta a fickó.
szóval nem minden porcelán ugyanolyan.
5/5 A kérdező kommentje:
Kőszi a válaszokat ma jőn ki megnézni egy gyülytő.
2010. dec. 3. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!