Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Plüss, vagy valami normális...

Plüss, vagy valami normális kinézetű cd tartó tokot hol lehet venni?

Figyelt kérdés
Már felkutattam a netet, voltam happy boxban, de sehol egy normális darabot nem találok. Ajándékba szeretném egy 12 éves kislánynak karácsonyra. Nem szeretnék olyan szimpla egyszínű semmilyent ... ha értitek. Van valakinek tippje hol nézzem meg?
2010. nov. 23. 21:40
 1/4 anonim válasza:
nekem van (új - bontatlan) plüss hamburger, plüss panda és plüss focilabda CD-DVD tartóm!
2010. nov. 23. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ilyen 100forintos bolltokban,meg ilyen ajándékboltban biztosan.Legalábbis Győrben sok helyen van.
2010. nov. 24. 07:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem ilyenekre gondoltam. Focis kilőve, panda, hamburger...hm..talán még az utóbbit tudnám elépzelni. Ha nem találok olyat amilyet szeretnék megkereshetlek?

Köszönöm a tippet, megnézem olcsós boltban....:)

2010. nov. 24. 22:07
 4/4 anonim válasza:
írj nyugodtan, van még. (bár a karácsonyi vásárlási őrület már elkezdődött, és eléggé viszik) Ha kell, küldök fényképet róla.
2010. nov. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!