Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérlet felújítása az albérlő...

Albérlet felújítása az albérlő részéről nem veszélyes dolog?

Figyelt kérdés

Egy garzon lakásról lenne szó. Nagyon lepukkadt, nem szívesen élnék benne a mostani formájában. Viszont nagyon olcsó a bérleti díj, és belvárosban van. Fel szeretném újítani, és majd idővel megvenni. Most sajnos nincs pénzem rá. Nagyon veszélyes lenne, ha teljesen felújíttatnám? Arra gondolok, hogy lehet, hogy a főbérlő utána nyomban felbontaná a szerződést, és akkor kárba veszne sok pénzem és energiám.

Szerződésre gondoltam, de lehet, hogy az haszontalan. Nem tudom. Csak így nem tudok benne élni. :(

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2010. nov. 23. 17:15
 1/4 anonim válasza:

szerintem eléggé esélyes, hogy eladná! ha van aki többet fizet mint te..

sajnos!

2010. nov. 23. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerződésbe lehet, kell foglalni, hogy ki mit vállal, különben ha nem is dob most ki, később jól felsrófolhatja a vételárat. Egyáltalán biztos, hogy el akarja majd adni?

Ha korrektül és ÜGYVÉDDEL, írásban sikerül megegyeznetek, akkor hajrá, egyébként egy tisztasági festésen túl nem gndolkoznék komolyabb felújításban.

2010. nov. 23. 18:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, mivel már idős, és célzott is rá, hogy pár éven belül mindenképpen el szeretné adni.
2010. nov. 23. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát bizonyosodj meg róla, hogy rendes szerződés van a kezedben. Kárba tuti nem veszne a munka, ugyanis visszakövetelheted a szükséges beruházásokat. Persze ha csak "luxus", ami nem növeli az értéket és használhatóságot, csak szép meg jó, akkor azt buktad, de ha állagsérülés nélkül le tudod szedni, akkor viheted (ergó pl tapétát nem)
2010. nov. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!