Dohányosok, vagy cigifüstöt kénytelen elviselők figyelem! Milyen abszolút hatékony, bevált és alkalmazott módszeretek van a dohány szagának eltüntetésére?
Az enyhe időjárásnál nem okoz gondot, hogy a teraszon gyújtsunk rá, mivel a házban (egyetértek vele) tabu a cigizés. De a hideg idő miatt, vagy egy nehezen megoldható munka miatt (laptopon dolgozom az étkezőben) olykor-olykor elszívok egy-két cigarettát a kinyitott ablak mellett a konyhában. Ilyenkor egy füstölőt, vagy illatosított mécsest is meggyújtok, de mégis érzik a nem dohányos családtagok a cigi szagát. Ti mit használtok, mivel próbáljátok közömbösíteni a cigi szagokat? Minden praktika, trükk, jó tanács, vagy szer érdekel, osszátok meg velem a technikátokat!
Kérem az olyan vicces hozzászólást mellőzni, hogy a legegyszerűbb módja, ha leszokunk a cigiről. Mindezt tudom, igazuk van és nem vitatkozom az ellentáborral, de sajnos akaratgyenge vagyok, pedig tisztában vagyok, hogy mennyi mindenre ártalmas!
Úgyhogy most csak a kiírt kérdésre kérem szíves válaszotokat; köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!