Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Penészes ruhát érdemes kimosni?

Penészes ruhát érdemes kimosni?

Figyelt kérdés
Vagy kidobni kellene inkább, hogy a mosógépet se fertőzze be? Ha ki lehet mosni a ruhából géppel, akkor utána mivel kell fertőtleníteni a mosógépet? Hány fokon kell esetleg 90? Sima mosószer elég, vagy speckó kellene? Köszi a választ előre is!
2010. nov. 21. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább kidobnám.
2010. nov. 21. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem fog semmit fertőzni. A mosószer és az öblítő eléggé kitisztítja tőle a mosógépet, azzal nem lesz semmi gond. Nem gázabb a penész, mint mondjuk egy motorolajfolt vagy sárfolt a gépbe kerülve.

Ha amiatt aggódsz, hogy kijön-e a ruhából, na az nem biztos! Szeretnek a penészfoltok benne maradni :-(. Egy próbát viszont megér.

24/L

2010. nov. 21. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is mostam penészes ruhát már automatában.

A foltot kivitte, a szagot nem hagyta a mosógépben, de ha mégis így jársz, akkor járasd át a mosógépet egy kis ecettel szerintem.A legjobb fertőtlenítő szer - szerintem.

:)

2010. nov. 21. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szóismétlésért bocs, csak nem akarom mások nézetét szándékosan megingatni a témával kapcs.

:D

2010. nov. 21. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egyszer penészes lett egy adidas-os pólóm... Jóanyám kihipózta mert szerinte nem sikerült kimosni... az egykor még kék színben pompázó pólóm csodaszép fehér lett... Az óta mindenki azt kérdezi hol lehet ilyet kapni mert ők mindig csak kéket láttak xD
2010. nov. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!