Mit lehet tenni az ilyen főbérlőkkel?
Ez nem egy öröklakás, ha úgy érzed, hogy a kifizetett pénzhez képest keveset kapsz akkor el kell költözni.
Ennyi, a főbérlő basztatása nem vezet sehova csak a viszony megromlásához.
Keress másik albérletet, ugyanennyiért, ha találsz jobbat költözz, ha meg nem akkor fogadd el.
Költözzetek, mielőbb. Nem tudom, mennyiért és hol van ez a lakás, de tudnod kell, hogy rengeteg a kiadó lakás. Persze, rá kell szánni 2 napot, amíg lejárjátok a lábatokat és megnéztek egy csomó szemetet, hogy aztán rátaláljatok egy normálisra, de megéri. És legközelebb ne fogadd el, hogy nálad nem marad szerződés!
Akár egy ilyennel is foglalkozó ingatlanost is megkereshetsz, az nektek ingyen van, a tulajok fizetik a közvetítői díjat, így viszont ti csak a ti elmondott igényeiteknek megfelelő lakást fogjátok megnézni, amiből kb. a 4.-5. biztosan tetszeni fog. Az tévhit, hogy csak a legdrágább lakásokat adják be közvetítőkhöz.
én vagyok, aki kérdezte, hogy mi van a szerződésetekben
Ezek után én is költöznék, a szerződést két példányban kellett volna írnia (legalább) és egy példány a Tiétek kell legyen. Gondolom APEH felé sincs lejelentve a kiadás. Ne fenyegetőzzön, mert nincs hozzá joga. Semmit nem tehet, az ingatlanárak lementek, olcsón vehettek ki másikat. Nosza, kezdjetek el keresni, és lehet csomagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!