Egy 3 szobas panellakas tavfutese mennyibe kerul most a teli honapokban?
De az alapdijat is ki kell fizetni, meg nyaron is. Akkor mit kellene figyelembe venni?????
Inkabb az a felhaborito, hogy alapdijat is kell fizetni, tulajdonkeppen mire?
Te tavfutesesben laksz?
Alapdíj: azért van, ha például a rendszerben hatalmas hiba van, és sokba kerül helyre tudják hozni. Aki gázfűtéses házban lakik és elromlik nála valami, szerelőt kell hívni. Rosszabb esetben akár százezres nagyságrendben új kazánt venni. Itt ilyen nincs. Ha légteleníteni kell a radiátort jönnek ingyen, stb. A meleg vízórát ingyen cserélik. Én sem vagyok nagy távhő párti ugyan, félre ne értsetek. De a gáz sem sokkal jobb manapság. A tesóm egy 70m2-es lakásban lakik, 21 foknál nincs melegebb nála és már 29.000-et fizetett, és még hol van a víz. A mostani gázárakkal, és akinek nem jár MÁK támogatás szerintem egyik sem jobb mint a másik. Távhőt is van aki 20.000et fizet, mert kap támogatást stb...
Ezeket a tényezőket is figyelembe kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!