Milyen színű díszek lesznek a karácsonyfádon?
Figyelt kérdés
Vagy ha váltogatni szoktad,akkor idén milyen lesz?2010. nov. 12. 17:52
1/6 anonim válasza:
idén vagy lila-ezüst, vagy szalmadíszek és piros gömbök és mézeskalácsfigurák lesznek amelyiket a család megszavazza ;))
3/6 A kérdező kommentje:
Én pár éve vettem ilyen barnás-bronzos,és arany színű gömböket,mattot,és fényeset vegyesen,de most valahogy kezdem unni,és szívesen váltanék,csak hát nagyon drágák manapság a díszek... :(
Az a lila-ezüst nagyon szép lehet! :)
2010. nov. 12. 18:01
4/6 anonim válasza:
hát elég drágák tényleg a ömbök... :S az én taktikám a következő: januárba,karácsony után veszek gömböket akkor leárazzák és jövő évbe rakom fel őket a fára :DDD
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen,nem rossz ötlet. :) Habár,én mindig azt mondogatom,hogy jó lenne,ha év közben is lehetne kapni,és apránként meg tudná venni az ember.
2010. nov. 12. 20:07
6/6 anonim válasza:
nálunk sokszínű a fa. Azokat a díszeket használjuk még ma is, amik gyerekkoromban voltak a fán, mindhez kötődik valami emlék.
Anya nagyon le akarja cserélni ilyen 1 agy 2 színű díszítésre, de ezek valahogy a szívemhez nőttek, így aztán maradnak ezek a díszek.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!