Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen a panoráma nálatok?

Milyen a panoráma nálatok?

Figyelt kérdés
Mi látszik?
2010. nov. 12. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szolnok megye.A Jászsági rész.Ha szép tiszta az idő, akkor el lehet látni a Kékes-ig is.
2010. nov. 12. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Csodálatos. Győr sziluetttje és a változatosan szép naplemente, balra Nyúl.
2010. nov. 12. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Kinézek az ablakon és szántóföldeket látok, mögötte tehenek legelnek. Látom a lenyugvó napot.
2010. nov. 12. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.És nálad?
2010. nov. 12. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Pesten lakom panelban, ha kinézek, előttünk egy kis liget van, messzebb sok házat látok és a budai hegyek sziluettjét.

Valamint fölötte az eget, ami itt mindig gyönyörű színekben játszik. Gondolom, hogy ez sajnos a légszennyezettség miatt van, de akkor is gyönyörű, mint az ilyen giccses képeken.

2010. nov. 12. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Én Budapesten lakom a hegyen, tehát elég jó a kilátás, de a Parlament, Lánchíd, Bazilika nem látszanak, inkább az északi részek: Áprád híd, Óbuda, Békásmegyer, Újpest, Angyalföld, Megyeri híd, de ma vettem észre margitszigeti Zenélő kutat és a Puskás stadiont, és most az ideiglenes síugrató is látszik a Felvonulási téren:)

OFF: Ha lenne 170 misim, gondolkodás nélkül ide http://www.youtube.com/watch?v=4OyNts9Yyzw költöznék, imádom az esti Budapestet, a világ egyik legszebb városát!

2010. nov. 12. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:

a konyhából és a fürdőből a Citadellát, a nappaliból a Müpa-t, Nemzetit, Lágymányosi hidat.

a hálóból meg egy cukker kis parkot, ami tele van fával, bokorral :D

én is imádom Budapestet, iszonyat szép város, főleg este! :D

2010. nov. 12. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!