Kb. mennyibe kerül egy gázpalack?
Azért kérdezem, mert nemsokára költözünk, itt vezetékes földgázról működött a tűzhely, de az új helyen nincs gáz, ezért majd palackról fog menni. Kb. mennyi az ára egy palacknak, és honnan lehet ill. érdemes venni?
Amúgy tudom, h át kell előtte alakíttatni a tűzhelyet, h BP gázzal lehessen használni;)
Az első palackot ne vedd gázcseretelepen, mert hihetetlen összegeket kérnek érte!
Keresgélj pl a Vaterán! néhány ezer forintért tudsz venni üres palackot.
Én tudok adni majdnem tele lévő palackot is, természetesen bolt ár alatt. Már ha a közelemben laksz és megoldható (Pécs). Mi évek óta nem használjuk a palackot, csak van a garázsban, mert van vezetékes gáz.
Igen, át kell egy kicsit alakítani. Ha jól tudom, a gázrózsák fúvókáit kell kicserélni más méretűekre.
Egyébként nálunk az utóbbi időben hetente jár autó, amiről háznál lehet venni gázpalackot. Olyasmi mint a FamilyFrostos, csak fagyi helyett gázpalackot kapsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!