Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van 5-6 flakkon sampon tusfürd...

Van 5-6 flakkon sampon tusfürdőd tartalèkba?

Figyelt kérdés

Csak nekem a hóbortom, hogy úgy èrzem biztosra ha van bőven mindenből? 😀 Meg hozzá kell tenni nincs kedvem 1-2 havonta drogèriás helyre menni, így ezeket egyszerre letudom akár fèl èvre is :)

Másik, hogy van aki a szobájába tartja ezeket mert nem fèr a fürdő szekrènybe? A szobátokba gardróbba komódba vagy hol tároljátok?

tegnap 22:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Van. Ez nekem a korral jött, fiatalon még nem figyeltem erre, de aztán rájöttem, hogy nem rossz, ha vannak tartalékaim.
tegnap 22:17
 2/21 A kérdező kommentje:
Pontosan.42 vagyok ès valahogy külön macera ezèrt is menni vásárolni. Szeretnèm minèl jobban leegyszerűsíteni az èletem, tennivalóim. Hol tárolod?
tegnap 22:20
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

Elöször is FLAKON, EGY K-val!

Màsrészt nem tartalékolok fölöslegesen, az éppen használatban lévö mellett egy-egy tartalék van, több nem.

Sokat tartalékolni értelmetlen, a minösége sokat romlik már pár hónap alatt is, emellett csak elfoglalja a helyet értelmesebb dolgok elöl.

66/N

tegnap 22:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Ha érzem, hogy túl vagyok a flakon felén veszek egyet.
tegnap 22:32
 5/21 A kérdező kommentje:

Csak itt sajna nincs dm, rossman csak kisbolt ahol nagyon drága. Ezèrt is szoktam persze többet venni.

A szavatosságot sose nèztem nem tudjuk a bolt polcon, rajtárban is mióta áll. Igy otthon áll vagy a boltba mindegy.

tegnap 22:42
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szakmámmal jött.

Asztalos vagyok és pl excenter csiszoló csiszolókorongot 1-1dobozzal vettem régen, így sokszor jártam úgy hogy elfogyott és egy csomo időt el kellett vele cseszni, hogy elmegyek beszerezni... aztán rászoktam, hogy az ilyen fogyó dolgokból. Indig van 3 csomag/doboz/adag... és mikor egyet megbontok, akkor egyet fel is írok a bevásárlólistámra, hogy visszatermelődjön a 3...

Aztan ez szépen átgyűrűzött a magánéletembe is... tusfürdőre, fogkrémre, kecsapra, mustárra, papírzsebkendőre mindenre...

Még bontatlan csomag alsógatyáim is vannak mindig.

tegnap 22:43
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekem sokmindenből van otthon.

Akkor szoktam venni amikor akciós és olyankor sokat. Samponból 700ml-es van 5db, tusfürdőből 250-es kb 10, meg 500-asból 5-6, szappanból is van 16-18. Fogkrém is van 6-7 tubus. Wc papírból 3csomag 40-es, papírtörlő, tisztítószerek, stb.

Van egy helyiség a pincében, ahol mosógép, szárítógép van, ott lehet vasalni, van lent plusz hűtő, fagysztó, meg szekrények ezeknek a dolgoknak.

tegnap 22:48
 8/21 A kérdező kommentje:
Utolsó pontosan. Ha akciós akkor kell többet venni nem vagyunk a pènzünk ellensège ha így több ezer ft-t meg lehet spórolni. Na meg fogyó termèk úgy is elfogy :) Sose tudni mi lesz nem baj ha van mindenből egy ideig. Szavatosság meg nem tudjuk mikor gyártották igy honnan tzdja az ember a 12 hónapot honnan számoljuk. Na meg tusfürdő nem hiszem, hogy megromlik 😂😂😂
tegnap 23:15
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
5-6 azért nincs, de tusfürdőből eleve mindig legalább 3 különböző illatot tartok itthon (=min. 3 flakon), samponból pedig szívesen próbálok ki újdonságokat, úgyhogy legalább 1-2 tartalék abból is mindig van.
tegnap 23:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Tusfürdőből nekem szokott lenni 4-5 flakon pluszba, samponból és egyéb más dolgokból mindig veszek amint elkezdek egy flakont hogy biztosan legyen és ne akkor szembesüljek azzal hogy nincs itthon amikor kifogytam belőle.

Folyékony szappanból is van 2-3 pluszba. Nekem van falra szerelhető szappan adagolóm, azt feltudom tölteni amint kiürült egyből. Én a fürdőbe méretre csináltam akkora szekrényt hogy ott ezek elférjenek, tisztítószerek is amik nincsenek felbontva oda mennek mind. Ami fel van bontva mennek a kisebb polcra meg oda ahol általában kellhet.

tegnap 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!