Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A takaród gombolós része a...

A takaród gombolós része a fejednél vagy a lábadnál van?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 00:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

20:10 Én néha a pohárral a kezemben alszom el (teát szoktam inni lefekvés előtt) vagy a távirányítóval és reggel, 5-7 óra alvás után simán csak lerakom :D Mondjuk nem is ilyenkor akad be a hajam! :)

"Becsavarodott hajjal a takaróval együtt a fürdőszobába indulni este???" Nem este! Hanem reggel, amikor felébredek. Különben is, ha egyszer nem tudom leszedni magamról nem nagyon van más lehetőségem! Ott van a tükör.

Nyár elején kellett volna látnod... Már nagyon kellett a mosdóba mennem, és próbáltam nem levizelni a paplant. :DD Közben fogtam is, mert elég nehéz és amúgy húzta volna a hajam.

Nagyon gáz, elismerem. Hidd el, élőben nem is mondanám el senkinek! :D

2010. nov. 10. 15:32
 32/32 anonim válasza:

Jajj... de jót röhögtem azon, aki írta, hogy a lepontozót begyömöszölné egy huzatba, gombokat tömne a szájába, stb.:D

Egyébként nekem is a fejemnél vannak a gombok, mert amikor a lábamnál volt, mindig beleakadt vagy a nagy lábujjam, vagy a kicsi:D Utáltam, mikor rátekeredett. Azóta mindig a fejemhez rakom a gombos részt.

Üdv: Gyuszi, 19

2010. nov. 22. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!