Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A takaród gombolós része a...

A takaród gombolós része a fejednél vagy a lábadnál van?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 00:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%
Lábnál. Kedves Első! Kiskoromban én is sokszor belebújtam valahogyan álmomban a huzatba :), ezért anyukám az összes gomblyukat szűkebbre varrta, így már nem tudtak maguktól kibújni a gombok. Azóta én is így csinálom: ha huzatot veszünk, az első dolgom a gomblyukak szűkítése, utána jöhet a mosás/vasalás és csak aztán az első használat.
2010. nov. 9. 06:20
 12/32 anonim ***** válasza:
73%

Lábnál.

Meglepő, nekem eszembe nem jutott, hogy fordítva is lehetne használni. Nekem tök fura lenne. Magamhoz szorítom a takarót és nyomják a fejem, meg a nyakam a gombok?

2010. nov. 9. 06:40
 13/32 anonim válasza:
65%
A lábamnál van.
2010. nov. 9. 06:48
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

Én sosem foglalkoztam ezzel, mindig máshogy volt. Aztán egyszer apukám javasolta vagy már nem is tudom mi volt pontosan, lehet, hogy hallottam, ahogy anyukámnak mondja, hogy rosszul ágyazott meg vagy ilyesmi. :) Szóval azóta én is úgy szoktam, hogy a gomb a lábamnál legyen mindig. Hosszú évek óta így szoktam már.

Egyébként jobb is, mert volt, hogy beleakadt a hajam/körmöm/fülbevalóm vagy megnyomta az arcom stb.

Anyának a fejénél van, múltkor is úgy volt. :)

2010. nov. 9. 07:08
 15/32 anonim ***** válasza:
73%
Lábamnál.Megfigyeltem ugyanis,hogyha a fejemnél vannak a gombok,akkor szinte mindig rosszat álmodok.Ha a lábamnál,akkor ez nem annyira jellemző.
2010. nov. 9. 07:35
 16/32 anonim válasza:
50%
Hát ahogy sikerül! :)
2010. nov. 9. 07:44
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
A lábamnál.
2010. nov. 9. 07:47
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

Fejemnel.

Egyik valaszolo irta, hogy beleakad a kislabujja.

Eddig azt hittem, csak nekem van ilyen deformalt, kamposzeru kislabujjam, ami be tud akadni, de orulok, hogy nem vagyok egyedul. Amikor veletlenul a labamnal van mndig beleakad, megha nincs is kigombolva, mert ket gomb kozt beleakadok es ratekeredik.

Fejnel jobb, csak neha arra ebredek, hogy almomban megragom a gombokat...Sehogyse jo, de inkabb fejnel.(:

2010. nov. 9. 07:50
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
én sose szoktam figyelni:) tök8
2010. nov. 9. 08:17
 20/32 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is a lábamnál. :)
2010. nov. 9. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!