Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Beázik a plafon. Hogyan kell...

Beázik a plafon. Hogyan kell ezt intézni, és kinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom, béna vagyok, stb.. Szóval kb. 1 hete nagy vizfolt jelent meg a plafonon, hosszanti irányban, és málik a vakolat csúnyán. Társasházban lakom, szóval laknak közvetlenül felettem. Próbáltam beszélni velük, de hajthatatlanok, hogy én alulról bontsam meg a plafont és deritsem ki én, hogy honnan szivárog. Ez nekem baromi nagy macerának tűnik, plafont kibontani.. hát be fog szakadni az egész ház szerintem..

Légyszi aki volt már hasonló helyzetben, vagy tudja mi a menete az ilyen jellegű problémáknak, segitsen.

Köszönöm szépen!

2010. nov. 8. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A biztosítót kellene elérni ( a társasháznak biztos van saját biztosítása), de azonnal jelenteni kellett volna egyébként (talán 24 órán belül). Ők küldenek egy kárfelmérőt.
2010. nov. 8. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Közös képviselőnek jelentsd. A biztosítónak meg minél hamarabb!
2010. nov. 8. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Vízórát cseréltek a fenti lakónál mondjuk pár hónapja, vagy babrálták a vizes blokkot. Most meg ereszt, csepeg.

2. Szólj a közös képviselőnek, mond el azt is, hogy a fenti lakó nem törődött vele mikor jelezted.

3. Nem neked kell intézni, a feletted lakónak, vagy a közös képviselőnek.

Pont ma intéztem egy ilyet, hogy menjen ki valamelyik kollégám és javítsa ki a hibát. A javítás -legalábbis nálunk- 1 éven belül garanciában ingyen történik.

2010. nov. 8. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindannyiótoknak :)
2010. nov. 8. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!